PEUGEOT 2008 Е ИЗБОРЪТ И НА „ФАРМА ТРЕЙД БГ“

Peugeot2008

Функционалният SUV Peugeot 2008 е вече основният модел и в автопарка на „Фарма трейд БГ“ ЕООД. Фирмата е водеща в търговията на едро с лекарствени продукти и представлява едни от най-големите гръцки и сръбски производители във фармацевтичната индустрия. За обновяване на автопарка си тя отново предпочете марката Peugeot с популярния модел 2008 заради доброто съотношение цена-качество, надеждността, ефективните двигатели и удобството на интериора. Сериозен аргумент за покупката е и нивото на следпродажбеното обслужване на центъра на Peugeot - „Ес Еф Ей Ритейл-2“, в София, от което клиентът има отлични впечатления.

„За нас е голямо признание, че компания като „Фарма трейд БГ“ ни избра отново за партньор и обнови парка си с нови фирмени автомобили – 15 броя от модела 2008“ – сподели Иван Загорски, управител на „Ес Еф Ей Ритейл-2“. „Беше ни гласувано доверие още от самото начало, когато на база на анализа на потребностите и изискванията на клиента препоръчахме Peugeot 2008. Уверени сме, че елегантния дизайн и високото му качество ще отговорят напълно на очакванията на корпоративния ни клиент.“

Ключовете на 15-те автомобила получиха лично собственикът на „Фарма трейд БГ“ – г-н Николай Домусчиев и медицинските и търговски представители на дружеството. За всекидневната си дейност те вече ще разчитат на привлекателния модел в цвят Blanc Nacre. Автопаркът на „Фарма трейд БГ“ е съставен само от автомобили на марката Peugeot, сред които са 208, 308, 508, 3008 и 5008. Добрите впечатления от тяхното качество, от високото ниво на следпродажбено обслужване, както и изградените през годините партньорски взаимоотношения са в основата и на решението за предстоящо закупуване на нови 10 автомобила от среден и висок клас, които да посрещнат разрастването на дейността на компанията. Сред тях ще присъства и наскоро лансираният 308, както и специално оборудван хладилен бус от лекотоварната гама на марката.

Центърът „Ес Еф Ей Ритейл – 2“ в „Люлин“, София, е част от търговско-сервизната мрежа на „София Франс Ауто“ в страната от 2001 г. С традиции на българския автомобилен пазар, през годините той развива дейността си, следвайки централната концепция за висока удовлетвореност на клиентите и изграждането на етични, отговорни и дългосрочни отношения с тях. В него е създаден и първият за България Бизнес център за продажбата и обслужването на лекотоварната гама. Популярна услуга на комплекса, от която през годините се е възползвала и „Фарма трейд БГ“, е и предлагането на оказионни автомобили, изкупени по системата „Buy-Back“ или върнати от лизинг. Те са преминали през сервизен оглед и обслужване и за тях е предоставена възможността за удължена гаранция Protect Plus, както и за вторичен лизинг.

Сред най-„горещите“ събития на „Ес Еф Ей Ритейл-2“ бе лансирането на новия модел Peugeot 308, като по-късно през годината същото предстои и за комби версията. За почитателите на хибридните, електрическите и SUV автомобилите ще бъдат организирани дни на отворени врати, а за бизнес клиентите са подготвени специални мероприятия за лекотоварната гама.