ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
PEUGEOT 408

 
 
PEUGEOT 408
ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛВдъхновяваща нова форма с елегантни линии на фастбек и  изключителна функционалност на кросоувър. Последно поколение Peugeot-i-Cockpit®.
Имате свободата да избирате между бензинова или plug-in хибридна версия.
 
 
PEUGEOT 408
ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ
Вдъхновяваща нова форма с елегантни линии на фастбек и  изключителна функционалност на кросоувър.
Последно поколение Peugeot-i-Cockpit®. Имате свободата да избирате между бензинова или plug-in хибридна версия.
 • 100% електрически пробег: до 63 км(i) WLTP сертификация за пробега на Peugeot 408 в електрически режим, в зависимост от гамата и нивото на оборудване: 63 км при комбинирано шофиране (WLTP комбиниран AER). Данните за разхода на гориво, емисиите на CO2 и пробега се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 13/10/2022. Тези стойности са показани с цел сравнение. Важно: ефективният пробег може да варира значително в зависимост от условията на работа на автомобила (стил на шофиране, скорост, общо тегло и т.н.), използването на определено оборудване (климатична система, отопление и т.н.), вид на гумите, пътни условия, атмосферните условия и др.  
 • Време за зареждане: 1 ч 55 мин(i) На зарядна станция тип Wall Box (32A) с опционално монофазно вградено зарядно устройство (7,4 kW)  
 • Комбиниран разход: 1.4 л/100 км
  РАЗХОД НА ГОРИВО И ЕМИСИИ НА CO2 - WLTP стойности - 1,4 л разход на гориво при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 31  (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 13 октомври 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.
 • CO2 емисии при комбинирано шофиране: 31 г/км
  РАЗХОД НА ГОРИВО И ЕМИСИИ НА CO2 - WLTP стойности -  1,4 л разход на гориво при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP:  31 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 13 октомври 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.
 • Мощност: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (132 kW)
 • Комбиниран разход на гориво: 6 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И ЕМИСИИ НА CO2 - WLTP(1) стойности: Разход на гориво от 6 л в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии WLTP (комбинирани): 136 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
 • CO2 емисии при комбинирано шофиране: 136 г/км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И ЕМИСИИ НА CO2 - WLTP(1) стойности: Разход на гориво от 6 л в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии WLTP (комбинирани): 136 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
 • Мощност: PURETECH 130 EAR8 (96 kW)
 • Смесен разход на гориво: 5.1 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И ЕМИСИИ НА CO2 - WLTP(1) стойности: Разход на гориво от 6 л в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии WLTP (комбинирани): 136 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
 • Емисии CO2 при смесен цикъл : 114 г/км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И ЕМИСИИ НА CO2 - WLTP(1) стойности: Разход на гориво от 6 л в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии WLTP (комбинирани): 114 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
 • Задвижване: Хибрид 136 к.с. (100 кВт)
 • Скоростна кутия: Автоматична 6-степенна електрифицирана е-DCS6

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 408

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 408

ВАШИЯТ ПЕРСОНАЛИЗИРАН 408

Ниво на оборудване, цветове, джанти и т.н. Конфигурирайте Peugeot 408 според Вашите желания и получете специални оферти.

ВАШИЯТ НОВ 408 НАЛИЧЕН ОЩЕ СЕГА

Изберете Вашият нов 408 от наличните ни предложения и се възползвайте от изключителните ни оферти.

 
 
ГРАЦИЯ

Невероятният силует на новия Peugeot 408, се отличава с динамичната си линия, вдъхновена от формите на фастбек. С висок пътен просвет, отличителен за SUV, и в същото време комфортна позиция на шофиране, характерна за седан. Неговите плавни линии акцентират върху аеродинамичния му характер.
 
 
ГРАЦИЯ
Невероятният силует на Peugeot 408, се отличава с динамичната си линия, вдъхновена от формите на фастбек. С висок пътен просвет, отличителен за SUV, и в същото време комфортна позиция на шофиране, характерна за седан. Неговите плавни линии акцентират върху аеродинамичния му характер.

 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ

Изберете цвета, който Ви привлича най-много от шестте премиум предложения.
 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ
Изберете цвета, който Ви привлича най-много от шестте премиум предложения.

 
НЕПОДОЗИРАНИ ЕМОЦИИ

Позицията на водача в Peugeot 408 е поставена на по-високо ниво и дава възможност да наблюдавате пътя от нова перспектива.
 
НЕПОДОЗИРАНИ
ЕМОЦИИ
Позицията на водача в Peugeot 408 е поставена на по-високо ниво и дава възможност да наблюдавате пътя от нова перспектива.
PEUGEOT
3D i-Cockpit®
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН
КОМФОРТ
ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ
I-TOGGLES
СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ
НА ВОДАЧА
PEUGEOT
3D i-Cockpit®
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН
КОМФОРТ
ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ
I-TOGGLES
СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ
НА ВОДАЧА

МЯСТОТО НА ВОДАЧА

PEUGEOT i-Cockpit® предлага компактен волан от най-ново поколение с интегрирано управление, 3D инструментално табло
Стандартно оборудване или не се предлага в зависимост от версията
с 10-инчов дигитален панел и централен 10-инчов HD сензорен екран, който Ви предлага ергономичност и технологии от най-високо ниво.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ

Peugeot 408 предлага еднакво лесен достъп при влизане и излизане, както към предната част, така и при задните седалки. Ред 2 разполага с обширно свободно пространство за оптимален комфорт на пътниците. В минималистичната централна конзола ще намерите много място за съхранение на Вашите любими предмети и аксесоари.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ I-TOGGLES

Новите напълно персонализирани PEUGEOT i-Toggles

Стандартно оборудване или не се предлага, в зависимост от модела и държавата - Тактилен бутон за бърз достъп за настройване на климатичната система, телефонен номер, радио станция или за стартиране на приложение... зададено според предпочитанията на потребителя

Ви дават бърз и интуитивен достъп до основни функции от ежедневието. Настройте и запазете Вашите предпочитани конфигурации на дисплея, климатичната система и други настройки

До осем запаметени потребителски профила

 

СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Пълен набор от системи в помощ на водача подобряват Вашия комфорт и спокойствие зад волана

 • Система за полу-автономно управление с пакет Drive Assist 2.0
   Очаквайте скоро. Системата включва полу-автономна смяна на лентата и препоръка за скорост.
   
 • Система за нощно виждане Night vision
  Очаквайте скоро.
   
 • Асистент при паркиране с 360° обзор
 • Система за следене на мъртвата зона с широк обхват
  До 75 м. Стандартно оборудване, по избор или не се предлага в зависимост от версията.
   
 • Асистент при аварийно спиране Emergency Brake Assist
   Стандартно оборудване, по избор или не се предлага в зависимост от версията.

НАПРЕД КЪМ ВЪЛНУВАЩИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ

Качество, материали, пространство, комфорт и т.н. Peugeot 408 включва най-новите иновации на Peugeot.
Всичко необходимо за едно уникално изживяване.
 
НАПРЕД КЪМ ВЪЛНУВАЩИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ

Качество, материали, пространство, комфорт и т.н. Peugeot 408 включва най-новите иновации на Peugeot.

Всичко необходимо за едно уникално изживяване.

ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ЗАДВИЖВАНИЯ

Двата модела Plug-In-Hybrid

HYBRID 225 e-EAT8 FWD и HYBRID 180 e-EAT8 FWD - Разход на гориво и емисии на C0₂ в процес на WLTP сертификация

(HYBRID 225 и HYBRID 180) съчетават електрически мотор с мощност 81 kW, електрифицирана осемстепенна автоматична трансмисия e-EAT8 и двигател PureTech със 180 к.с. (132 kW) или PureTech със 150 к.с. (110 kW).

 

КАЧЕСТВОТО Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Насладете се на качествените материи и комфорта на AGR(i) Сертификат за здравето на Вашия гръб от германска организация - предлага се по избор. , седалките с подгряване(i) По избор в зависимост от версията.  и масажна функция(i) По избор в зависимост от версията. , както и удобството на отопляемия волан с интегрирано управление.

 

СВЪРЗАНОСТ ЗА ВСЕКИ

Всеки пътник в Peugeot 408 може да се възползва от оптимизираната свързаност: индукционно зарядно устройство(i) По избор или не се предлага в зависимост от версията.  на леснодостъпно място в предната част, възможна Bluetooth връзка за 2 смартфона едновременно, 4 USB порта(i) Две в предната част и две в задната част на автомобила.  и т.н.

ДОСТЪПНА ТЕХНОЛОГИЯ

С електронното дистанционно управление от приложението MyPeugeot, зареждането на Вашия 408 е детска игра. Информирайте се в реално време за най-близките зарядни станции, които можете да използвате по време на Вашето пътуване. С тази електронна платформа всички Ваши действия в мрежата се съхраняват и дигитализират. И бъдете сигурни, че сте в непрекъсната връзка със службите за спешна помощ.

НЕОЧАКВАН ДИЗАЙН

Специфичният обратен профил на задната броня на Peugeot 408 е впечатляващ. Иновативните Full LED(i) Стандартно оборудване или не се предлага в зависимост от версията.  или 3D Full LED(i) Стандартно оборудване или не се предлага в зависимост от версията.  задни светлини изобразяват едновременно и поотделно всяка следа от лъвските нокти. В задната част на покрива спойлерът тип „котешки уши“ насочва външния въздушен поток за оптимална аеродинамика.

 

 

 
 
ИЗБЕРЕТЕ НИВО НА ОБОРУДВАНЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ВАШАТА СЪЩНОСТ

Изберете ниво на оборудване, което отразява най-добре индивидуалността Ви, и се възползвайте от най-добрите предложения на Peugeot.
 
 
ИЗБЕРЕТЕ НИВО НА ОБОРУДВАНЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ВАШАТА СЪЩНОСТ
Изберете ниво на оборудване, което отразява най-добре индивидуалността Ви, и се възползвайте от най-добрите предложения на Peugeot.

408 ALLURE

Насладете се на удоволствието от качествен дизайн и оценете ефективността на ниво на оборудване Allure.
From 362 € / month
Personal Contract Purchase Offer available subject to acceptance of the application by CREDIPAR, limited company with capital of 138 517 008 € -317 425 981 RCS Versailles – 2-10 Boulevard de l’Europe 78 300 Poissy - N° ORIAS: 07004921 (www.orias.fr). You are entitled to a statutory cooling-off period.

Initial deposit of 4,200.00€
Up to 1,000€ environmental bonus credited to you, subject to eligibility


All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

Със следното оборудване: 

 • PEUGEOT i-cockpit с 10-инчово конфигурируемо инструментално табло
 • Drive Assist Pack: Safety Plus Pack + Адаптивен круиз контрол с функция Stop&Go
 • Помощ при паркиране на заден ход с камера за заден ход
 • Джанти SILEX 17-инчови

 

Предлага се в бензинова или plug-in хибридна версия.

408 GT

Оставете се да бъдете съблазнени от отличителната елегантност и висококачествените технологии на ниво на оборудване GT.
From 525 € / month 
Personal Contract Purchase Offer available subject to acceptance of the application by CREDIPAR, limited company with capital of 138 517 008 € -317 425 981 RCS Versailles – 2-10 Boulevard de l’Europe 78 300 Poissy - N° ORIAS: 07004921 (www.orias.fr). You are entitled to a statutory cooling-off period.
 
Initial deposit of 524.20€ 
Up to 1,000€ environmental bonus credited to you, subject to eligibility
 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

Allure плюс: 

 • Електрическо отваряне на багажника със сензор за крака
 • Свързана навигация с 10-инчов централен сензорен екран и конфигурируеми виртуални i-Toggles и Peugeot Connect SOS & Assistance и Telemaintenance
 • 3D PEUGEOT i-Cockpit с конфигурируем 3D дигитален инструментален панел
 • Drive Assist Plus Pack: Drive Assist Pack + Асистент за поддържане на лентата

 

Предлага се в бензинова или plug-in хибридна версия.

PEUGEOT 408 ЗА БИЗНЕСА

 

Вие сте бизнес потребител? Нямате и секунда свободно време за себе си? Възползвайте се от всички наши специални услуги. Конфигурирайте, поръчайте Вашия Peugeot 408 или запазете час за обслужване на Вашия автомобил директно от Вашия офис. Когато работим с професионалистите се разбираме бързо и лесно.

РАЗМЕРИ

РАЗМЕРИ

PEUGEOT 408 ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Peugeot 408 има голям багажник с възможност за разнообразна подредба. Можете да го отворите лесно, дори когато ръцете Ви са заети(i) Стандартно оборудване или не се предлага в зависимост от версията.  , благодарение на автоматичната задна врата.

PEUGEOT 408 ВЪНШНИ РАЗМЕРИ

С външният вид на седан и комфорт на SUV.

 • Дължина: 4687 мм
 • Широчина(i) Размерите не включват страничните огледала.  : 1848 мм
 • Височина: 1486 мм

PEUGEOT 408 ВЪТРЕШНИ РАЗМЕРИ

В интериора си Peugeot 408 предлага обширно свободно пространство. 

 

Предна част (Ред 1)

 • Широчина при лактите: 1443 мм
 • Височина при торса: 891 мм

 

Задна част (Ред 2)

 • Широчина при лактите: 1446 мм
 • Широчина при коленете: 188 мм
 • Височина при торса: 850 мм

PEUGEOT 408 ОБЕМ НА БАГАЖНИКА

Багажното отделение на 408 е изклчючително просторно, предлага товарен капацитет от:

 

 • 471 л(i) Обемът е изчислен, когато опцията FOCAL Hi-Fi не е монтирана и няма резервно колело - 454 л с опцията FOCAL Hi-Fiл   при plug-in хибридна версия
 • 536 л при бензинова версия

 

 
НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Електрическата мобилност на Peugeot няма да има тайни от Вас.

 

 
НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Електрическата мобилност на Peugeot няма да има тайни от Вас.

 
ЗАРЕДЕТЕ ВАШИЯ PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT АВТОМОБИЛ  

Как да зареждате Вашия plug-in Peugeot автомобил: можете да избирате между зареждане у дома или на обществена зарядна станция.
 
 
 
 
ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА ДА ШОФИРАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
Според Peugeot електрическата технология съчетава следните предимства: бързо зареждане, оптимизиран пробег според Вашите пътувания, свързана технология и др.
 
 
ВИЖТЕ НАЛИЧНИ ОЩЕ СЕГА

Открийте всички налични предложения от Peugeot и се възползвайте от ексклузивните ни оферти за plug-in хибридни автомобили.