ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Автомобилни гуми

ГУМИ

Изключително важно е да шофирате с гуми, които са в добро състояние:  просто казано, износените гуми компрометират управлението, удължават спирачния път и водят до риск от аквапланинг на мокри пътища. Затова е важно винаги да се съобразявате с индикатора за износване на Вашите гуми.

 

Peugeot предлага широка гама от гуми: от всички марки, на различни ценови нива и подходящи за възрастта на Вашия автомобил и Вашите условия на шофиране.

 

Ние гарантираме почистване, следене на износването и съхранение на Вашите гуми при оптимални условия, отчитащи температурата, влагата и светлината, и ще Ви уведомим предварително кога е време да ги смените.

За да се осведомите за наличността, цените и условията на хотела за гуми, свържете се с Вашия участващ сервиз на Peugeot.

 

КАКВИ КОЛЕЛА ДА ИЗБЕРА СЛЕД СПУКАНА ГУМА?

Технологията за гуми непрекъснато се обновява и предоставя решения, които да сложат край на неудобството от спукване. Днес има гуми с технологии RUNFLAT (движение със спукана гума) и SEALANT (уплътняване), които осигуряват безопасност и спокойствие на водачите.

Попитайте Вашия дилър за повече информация.