ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Just Drive

JUST DRIVE - СПЕСТЕТЕ ОТ БЪДЕЩИТЕ РАЗХОДИ ЗА СЕРВИЗ


ЗА НОВИ АВТОМОБИЛИ

Програмата „JUST DRIVE“ е програма за пълна сервизна поддръжка на автомобили „Peugeot“, която позволява на клиента да се отдаде единствено на удоволствието от шофирането.

„JUST DRIVE“ включва не само периодичните прегледи, смяна на масло, филтри, консумативи, работни течности, но и всички износващи се части – накладки, дискове, амортисьори, съединител и др.

Предлагат се три пакета „JUST DRIVE“: „Access“, „Active“ и „Allure“, които включват пълна поддръжка до 4 и 7 години или пробег съответно до 60 000 км, 100 000 км и 150 000 км.

Поемайки пълна грижа за автомобила от самата покупка, 5-годишната производствена гаранция и програмата „JUST DRIVE“ спестяват разходи на клиентите и им осигуряват спокойствие и сигурност.

ЗА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ
Вашият автомобил се нуждае от регулярни сервизни операции и ремонти, които се извършват на изминати километри или време. Дори да не ви се налага в момента, имате възможност да закупите сервизен пакет „Just Drive“ за желаните сервизни услуги, по условията на текущите промоции, с отстъпка от цената на резервните части и труда.
Можете да го използвате, когато ви е необходим.
ПРЕДИМСТВА НА JUST DRIVE
  •  всички сервизни услуги включени в „Just Drive“ са изчислени с отстъпка както за резервните части, така и за труда.
  •  застраховате се срещу инфлацията и бъдещото поскъпване на услугата.
  •  осигурявате си гарантирано най-добрата грижа за вашия автомобил.
  •  при закупуване на нов автомобил на лизинг,“ Just Drive“ може да се разсрочва за срока на договора

 

За повече информация попитайте в най-близкия сервиз „Peugeot“.