ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
PEUGEOT i-Cockpit®

PEUGEOT i-Cockpit® | ИНОВАТИВНО МЯСТО НА ВОДАЧА

PEUGEOT i-Cockpit® УСИЛЕНИ ЕМОЦИИ

Мисията на Peugeot винаги е била да Ви помага да усещате уникално изживяване зад волана.

За да отиде още по-далеч в основното търсене на удоволствие, отзивчивост и безопасност, Peugeot извърши задълбочен преглед на мястото на водача, за да Ви предложи най-доброто изживяване зад волана. 

Това изследване доведе до иновативна концепция за мястото на водача: Peugeot i-Cockpit®. 

Изживейте изцяло нова връзка с пътя и с Вашия Peugeot.

3D Peugeot i-COCKPIT® - ОСВОБОДЕТЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА УСЕЩАНИЯТА:

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЕРГОНОМИЧНОСТ

По-малко движения, предефинирано пространство за краката, масажиращи седалки, оптимизирана позиция на седене... Peugeot i-Cockpit® е внимателно проектиран да увеличи значително комфорта на водача и пътниците.

 

НАПЪЛНО КОНФИГУРИРУЕМИ I-TOGGLES

Персонализирайте Вашето изживяване зад волана, като настроите(i) Препоръчително е да се извършва, когато автомобилът е напълно спрял.  лостчетата i-Toggles според желанията Ви.

Всяко лостче е сензорен пряк път към навигацията, радиото, климатика, телефона и мобилните приложения.

Централната конзола интегрира селектор за 8-степенната автоматична скоростна кутия EAT8(i) В зависимост от силовия агрегат  . Без претрупването от видим скоростен лост(i) С двигатели, оборудвани със селектор на предавките за автоматична скоростна кутия EAT8  конзолата предлага допълнително пространство за съхранение както и специална зона за безжично зареждане на Вашия смартфон.

Открийте 100% дигитален свят, посветен на удоволствието от шофирането зад волана на нашите автомобили, оборудвани с Peugeot i-Cockpit®.  В природата ни е да прекосяваме границите на технологиите, за да усилваме Вашите усещания и удоволствие при шофиране.