ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Гаранция

ГАРАНЦИЯ

Възползвайте се от всички предимства на пълната гаранция, когато купувате нов Peugeot, с покритие на производствени дефекти, боя и перфорация. Peugeot дори надхвърля законовите гаранционни задължения при определени обстоятелства. Гаранцията от производителя на Peugeot е валидна в целия Европейски съюз и в други 15 държави и региони. Дейностите, покрити от тази гаранция, се извършват безплатно от професионалисти в сервизната мрежа на Peugeot.

 

ПОКРИТИЕ НА ГАРАНЦИЯТА


КАК РАБОТИ ВАШАТА ГАРАНЦИЯ В 6 ТОЧКИ

Как мога да намеря подробна информация за гаранциите?

Можете да намерите подробна информация за гаранцията, която имате, в сервизната книжка, което сте получили, когато сте закупили Вашия Peugeot автомобил.

Как се прилага гаранцията?

Ако имате нужда след закупуване на своя Peugeot (повреда, дефект на боята, перфорация в каросерията), посетете сервиз на Peugeot с Вашата сервизна книжка. Само оторизиран сервиз на Peugeot може да прецени дали дефектът може да бъде отстранен за сметка на производствената гаранция на Peugeot.

Какво се случва, ако имам повреда и обездвижване на автомобила, докато все още съм в гаранция?

В случай на повреда и обездвижване, трябва да се свържете с  Peugeot Assistance. Нашите специалисти ще могат най-добре да остранят повредата в най-кратки срокове. Освен това всички разходи за репатрирането до най-близкия сервиз на PEUGEOT (на разстояние до 100 км). Ако времето за установяване на проблема на Вашия автомобил е по-дълъг, Вашият сервизен специалист ще Ви предложи алтернативно средство за транспорт, за да продължите пътуването си.

Удължаване на гаранцията след покупката на автомобила

Можете да удължите гаранцията след покупката на автомобила. Ако желаете да направите това, просто се свържете с Вашия търговец.

Гаранцията изтича ли при препродажба?

Вашата гаранция може да се прехвърли на новия собственик на Вашия автомобил и същите условия важат до нейното изтичане.

Към кого мога да се обърна, ако имам въпрос относно гаранцията?

Можете да намерите цялата информация за гаранцията в сервизната книжка, която сте получили, когато сте закупили своя автомобил Peugeot. Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се със сервиз на Peugeot.
Удължаване на гаранцията за нови автомобили

Нашето удължаване на гаранцията Ви позволява да удължите валидността на своята гаранция на Peugeot.

 

 
ПИШЕТЕ НИ
Гаранции за употребявани автомобили

Възползвайте се от гаранциите за Вашия употребяван автомобил Peugeot.

 

 
ПИШЕТЕ НИ
Свържете се с търговец

Ако имате въпроси относно гаранцията на Вашия автомобил, свържете се с търговец на Peugeot.

 

 

 
НАМЕРЕТЕ ВАШИЯ ЦЕНТЪР