ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Резервни части

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Разгледайте гамата с резервни части на Peugeot, подходяща за всеки бюджет: оригинални части, части Eurorepar за всички марки и дори рециклирани части.

 

ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ

Оригинално качество, допълнително спокойствие

Тъй като поддръжката на Вашия Peugeot е важна, нашите експерти са в състояние да предложат оригинални части, които са идентични с тези, монтирани на нови автомобили.

Тези части осигуряват най-добри резултати и най-добра стойност за Вашия автомобил и Вашата дългосрочна безопасност и допринасят за удоволствие от шофирането в пълно спокойствие.

 

С избора на оригинални части, Вие ще се възползвате от:

  • Оригинално качество
  • Автентичност
  • Спокойствие

Вижте нашите Оригинални услуги

Изпълнени в съответствие със стандартите на производителя и със същите спецификации на частите като на монтираните на нови автомобили,  те са налични в цялата мрежа на Peugeot в цял свят и за най-малко 10 години след пускането на последния автомобил на пазара.

 

ЧАСТИ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ

Комбинация от качество, цена и производителност

Тъй като Вашият автомобил остарява, Вие винаги търсите най-добрия баланс между цена и производителност, когато става въпрос за поддръжка. Нашите експерти препоръчват гамата Eurorepar с части за всички марки. 25% по-евтини от оригиналните части, частите Eurorepar Ви позволяват да намалите разходите си, без да правите компромис с качеството. 

 

С избора на части Eurorepar, Вие ще се възползвате от:

- Качествена услуга

- Гаранция на частите 2 години

 

Рециклирани резервни части

Информиран избор в полза на планетата и Вашия бюджет

 

Тъй като е важно да се опазва околната среда, можете да изберете да използвате рециклирани продукти, като същевременно поддържате качеството и безопасността.

Със съзнанието за ограничаване на въздействието си върху околната среда, PEUGEOT предлага гама от резервни части, които идват от кръговата икономика:  части за повторна употреба, стандартни части за смяна или ремонтирани части. 

Предлагани по време на работа по поддръжката или когато правите покупка през мрежата на PEUGEOT, те могат да изпълнят целите Ви за рециклиране и да помогнат за намаляване на отпадъците от превозните средства.

 

С избора на рециклирани части, Вие ще се възползвате от:

  • Екологосъобразен подход
  • Части, които са с до 50% по-евтини от новите части
  • Части с еквивалентно качество на оригиналните части