ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Peugeot Задълбочен сервиз

ЗАДЪЛБОЧЕН СЕРВИЗ - ВСИЧКО ЗА АВТОМОБИЛА

Наш основен приоритет е предпазването на нашите клиенти и служители с прилагането на извънредни мерки в оторизираните сервизи на PEUGEOT:

 

  • засилена дезинфекция и третиране на помещения и повърхности
  • спазване на максимална физическа дистанция между служители и клиенти
  • ангажимент за прием само по един клиент
  • отделяне на допълнителен ресурс за онлайн обслужване

ЗАДЪЛБОЧЕН СЕРВИЗ - ВСИЧКО ЗА АВТОМОБИЛА

Предлагаме на клиентите си пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила. Сервизите разполагат с най-съвременна апаратура за диагностика и отстраняване на повреди в електрониката и електрооборудването. Работи се с диагностичната система на “Peugeot” "Diag Box", която позволява диагностика на автомобилите в реално време от двете световни технически платформи на PSA Group” град Клуж-Напока Румъния.

Също така предлагаме проверка и зареждане на климатични системи и обслужване на автомобили, заредени със стария фреон R134a. Разполагаме и с най-съвременни машини за работа с фреон 1234yf, отговарящ на най-новите европейски изисквания за опазване на околната среда.


ЦЕНООБРАЗУВАНЕ
Цената на сервизните услуги в Peugeot се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.
БЕЗ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ
Сервизните техници в Peugeot ще Ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това Ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.
КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ
Сервизните специалисти на Peugeot са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за Вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.