ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
E-TRAVELLER

НОВИЯТ PEUGEOT 

E-TRAVELLER

ПЪТУВАНЕТО Е ВИНАГИ РАЗЛИЧНО

НОВИЯТ PEUGEOT 

E-TRAVELLER 

 
ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ

PEUGEOT E-TRAVELLER е покана да тръгнете на път в свободно си

време, но също така и към по-далечни дестинации.

100% електрическа версия, той предлага до 348 км пробег по WLTP.

PEUGEOT Е-TRAVELLER е покана да тръгнете на път в свободно си време, но също така и към по-далечни дестинации.

100% електрическа версия, той предлага до 348 км пробег по WLTP.

 
 
НОВИЯТ PEUGEOT TRAVELLER
ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ
 


С нов дизайн, ниво на свързаност и автономност до 348 км WLTP (i) 348 км WLTP автономност с батерия от 75kWh и 220 км WLTP пробег с 50kWh батерия. Посочените стойности за пробег и консумация на енергия отговарят на тестовата процедура WLTP, въз основа на която са одобрени нови превозни средства от 1 септември 2018 г. Те могат да варират в зависимост от действителните условия на шофиране. употреба и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт на борда на превозното средство, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи по-специално от мощността на зарядното устройство в автомобила, кабела за зареждане, както и от вида и мощността на използваната станция за зареждане.  , НОВИЯТ TRAVELLER внася стил във Вашия ден.
 
 
НОВИЯТ PEUGEOT TRAVELLER
ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ
 
С нов дизайн, ниво на свързаност и автономност до 348 км WLTP(i) 348 км WLTP автономност с батерия от 75kWh и 220 км WLTP пробег с 50kWh батерия. Посочените стойности за пробег и консумация на енергия отговарят на тестовата процедура WLTP, въз основа на която са одобрени нови превозни средства от 1 септември 2018 г. Те могат да варират в зависимост от действителните условия на шофиране. употреба и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт на борда на превозното средство, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи по-специално от мощността на зарядното устройство в автомобила, кабела за зареждане, както и от вида и мощността на използваната станция за зареждане.  , НОВИЯТ TRAVELLER внася стил във Вашия ден.
 
 • Автономност: До 348 км WLTP(i) 348 км WLTP автономност с батерия от 75kWh и 220 км WLTP пробег с 50kWh батерия. Посочените стойности на пробега и консумацията на енергия ще отговарят на процедурата за изпитване на WLTP, въз основа на която са одобрени нови превозни средства от 1 септември 2018 г. Те могат да варират в зависимост от действителните условия на шофиране и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт на борда на автомобила, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи по-специално от мощността на зарядното устройство на борда превозното средство, кабела за зареждане, както и вида и мощността на използваната станция за зареждане.  
 • Време за зареждане: 80% между 30 и 45 минути(i) На бърза зарядна станция (≥100 kW)  
 • C02 емисии: 0г/км
 • Мощност: 100 kW (136 к.с)

 

 

Power up your Peace of Mind

 

Now, your eProWallbox charging point is included in your E-Traveller(i) easyWallbox charging point included for a private customer order of a E-traveller until xx/xx/xxxx   

Powerful and flexible, you can charge up to 22kW.

Smart and connected, you can manage your charging session anywhere, anytime.

 

 
ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ
ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕВЪЗХОДЕН

ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ
ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕВЪЗХОДЕН
ГОТОВ ЗА ВСЯКАКВА ЗАДАЧА
Избор на материали, свързано оборудване, простор, комфорт... Peugeot e-Traveller предлага всички качества на луксозен комбиспейс за Вашето пътуване
ВАШИЯТ ВТОРИ ОФИС
Със своето пространство, места за съхранение, въртяща се масичка за писане или хранене, нова информационно-развлекателна система и 2 USB порта, НОВИЯТ E-TRAVELLER Ви предлага прекрасна обстановка.
ПРИЯТНО ПОСРЕЩАНЕ ВСЕКИ ДЕН

Благодарение на функцията за безключов достъп, посрещането на пътниците е лесно.

Можете да се възползвате от обем на багажника до 4554 литра, с лесен достъп до отварящо се стъкло на задната врата.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ
С до 348 км WLTP (i) 348 км WLTP пробег с батерия от 75kWh и 220 км WLTP пробег с 50kWh батерия. Посочените стойности за пробег и консумация на енергия ще отговарят на тестовата процедура WLTP, въз основа на която са одобрени нови превозни средства от 1 септември 2018 г. Те могат да варират в зависимост от действителните условия на шофиране. употреба и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт на борда на превозното средство, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи по-специално от мощността на зарядното устройство в автомобила, кабела за зареждане, както и от вида и мощността на използваната станция за зареждане.  автономност, насладете се на удоволствието от 100% електрическо шофиране: плавно, безшумно шофиране, комбинирано с ясно ускорение благодарение на незабавния въртящ момент на двигателя.
РАЗМЕРИ

НОВИЯТ PEUGEOT E-TRAVELLER ВЪНШНИ РАЗМЕРИ

 • Дължина: 4,983 мм (Стандартна версия), 5,333 mm (Дълга версия)
 • Широчина: 1,920 мм без странични огледала
 • Височина:от 1,890мм до 1,940мм

ОБЕМ НА БАГАЖНИКА

Предлага се в 2 дължини с до 9 места, новият E-Traveller осигурява обем на багажника до 4554 литра и удобна за паркиране 1,90 м(i) Достъп до подземни паркинги, търговски центрове и летища  височина.

 
 
OUR BEST PEUGEOT E-TRAVELLER OFFERS

Take advantage of our latest offers
OUR BEST PEUGEOT E-TRAVELLER OFFERS
Take advantage of our latest offers
AN INVITATION TO TRAVEL, TOGETHER

 

Discover the Family Pack(i) Optional  : the perfect finish for hitting the road with family or friends.

Comfort is enhanced by an array of technology: heated front seats, sun blinds, aviation tablets on the backs of the front seats, and more.

СИЛНИ ЕМОЦИИ

Акцентът в PEUGEOT E-Traveller е върху комфорта на водача. Страничната степенка осигурява лесен достъп до високо позиционираната седалка, която доминира над пътя и предлага удобна позиция за шофиране.
 
СИЛНИ ЕМОЦИИ
Акцентът в PEUGEOT E-Traveller е върху комфорта на водача. Страничната степенка осигурява лесен достъп до високо позиционираната седалка, която доминира над пътя и предлага удобна позиция за шофиране.
ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ
CHATGPT
СВЪРЗАНОСТ
МОДУЛНОСТ
АВТОНОМИЯ
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ
CHATGPT
СВЪРЗАНОСТ
МОДУЛНОСТ
АВТОНОМИЯ
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

ПОЗИЦИЯ НА ШОФИРАНЕ

В новия E-TRAVELLER високата позиция на шофиране доминира на пътя. 10''(i) Опция   дигитален инструментален клъстер визуализира информация за шофиране в реално време, включително и оставащ пробег. Нещо повече, големият 10''(i) Опция   HD сензорен екран Ви осигурява широка свързаност.

CHATGPT: СИЛАТА НА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ

Насладете се на шофиране, подобрено от ChatGPT(i) Тази функция включва технологии от платформата Chat AI на SoundHound. Тази пилотна програма е отворена за първите 5 000 отговарящи на условията абонати, започвайки от 1 февруари 2024 г. до 31 август 2024 г. Можете да използвате услугата без допълнителни разходи за максимум 6 месеца и без ангажимент за продължаване след пилотната програма.   Изкуствен интелект. Интегриран с естественото гласово разпознаване на PEUGEOT i-Cockpit, отворете се към един неочакван свят на комуникация, богат на интерактивни преживявания и открития, които ще зарадват малки и големи (i) Използваната версия 3.5 на ChatGPT използва данните, предоставени до края на 2021 г. Освен това познаването на събития и данни спира на тази дата.  .

СВЪРЗАНОСТ

Новата информационно-развлекателна система предлага свързаност чрез управление от волана и гласово разпознаване:

 • Mirror screen(i) Опция - съвместим с Apple Car Play и Android Auto  , който позволява да се визуализира съдържанието на вашия смартфон на 10'' HD сензорен екран
 • Свързана навигация(i) Опция   TomTom 3D с актуализации „По въздуха“.
 • Индукционно зарядно за смартфон(i) Опция  
 • 2 USB порта

МОДУЛНОСТ И ПРИСПОСОБИМОСТ

За да се приспособи към всичките Ви желания, PEUGEOT E-TRAVELLER се предлага в конфигурация с 6,7,8 или 9 места.

Вторият и третият ред се състоят от разделящите се в пропорция 2/3-1/3 места с отделни плъзгащи по релси сгъваеми седалки. Гъвкавостта може да разреши всякакви предизвикателства, отправени към автомобила.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ

Електрическият двигател на PEUGEOT e-Traveller предлага до 348 км(i) 348 км WLTP автономност с батерия от 75kWh и 220 км WLTP пробег с 50kWh батерия. Посочените стойности на пробега и консумацията на енергия ще отговарят на процедурата за изпитване на WLTP, въз основа на която са одобрени нови превозни средства от 1 септември 2018 г. Те могат да варират в зависимост от действителните условия на шофиране и различни фактори като: скорост, топлинен комфорт на борда на автомобила, стил на шофиране и външна температура. Времето за зареждане зависи по-специално от мощността на зарядното устройство на борда превозното средство, кабела за зареждане, както и вида и мощността на използваната станция за зареждане.   автономност (WLTP).

3-те нива на регенеративно спиране, чрез лостчетата на волана, Ви позволяват да презаредите батерията по време на намаляване на скоростта и по този начин да оптимизирате своя пробег.

АСИСТЕНТИ ЗА ПОМОЩ ПРИ ШОФИРАНЕ

За Вашата безопасност новият E-TRAVELLER е оборудван с най-новите асистенти за помощ при шофиране(i) Стандартно оборудване, опция или не се предлага в в зависимост от пазара  :

 

 • Асистент за поддържане в пътната лента,
 • Система за следене на концентрацията на водача
 • Разпознаване на пътните знаци

 

Две широкоъгълни камери, две странични въздушни възглавници и ново кормилно управление гарантират Вашата безопастност.

ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ E-TRAVELLER

Проектирали сме широка гама от аксесоари и нива на оборудване, за да отговорим на Вашите най-специфични нужди.
 
ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ E-TRAVELLER
Проектирали сме широка гама от аксесоари и нива на оборудване, за да отговорим на Вашите най-специфични нужди.

НАПРЕЧНИ РЕЙКИ НА ПОКРИВА 

РАЗГЛОБЯЕМ ТЕГЛИЧ - НЕ СЕ ИЗИСКВАТ ИНСТРУМЕНТИ

КУТИЯ ЗА БАГАЖ НА ПОКРИВА

БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕД

PEUGEOT E-TRAVELLER ЗА БИЗНЕСА

Вие сте бизнес потребител? Нямате и секунда свободно време за себе си?

Възползвайте се от всички наши специални услуги. Конфигурирайте и поръчайте своя PEUGEOT Е-TRAVELLER или запазете час за обслужване на Вашия автомобил директно от офиса.

Когато работим с професионалисти се разбираме бързо и лесно.

 
PEUGEOT E-TRAVELLER ЗА БИЗНЕСА

Вие сте бизнес потребител? Нямате и секунда свободно време за себе си?

Възползвайте се от всички наши специални услуги. Конфигурирайте и поръчайте своя PEUGEOT Е-TRAVELLER или запазете час за обслужване на Вашия автомобил директно от офиса.

Когато работим с професионалисти се разбираме бързо и лесно.

 

 

ALLURE

Избор на материали, свързано оборудване, простор, комфорт... 

Peugeot e-Traveller предлага всички качества на луксозен комбиспейс за Вашето изключително пътуване.

ALLURE

Избор на материали, свързано оборудване, простор, комфорт... 

Peugeot e-Traveller предлага всички качества на луксозен комбиспейс за Вашето изключително пътуване.

 
Крачка напред в електричеството

Електрическата мобилност на PEUGEOT скоро няма да има тайни за Вас.

 

 

 
Крачка напред в електричеството

Електрическата мобилност на PEUGEOT скоро няма да има тайни за Вас.

 
ЗАРЕДЕТЕ ВАШИЯ
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ PEUGEOT

 
Как да зареждате Вашия електрически Peugeot автомобил: можете да избирате между зареждане у дома или на обществена зарядна станция.
 
Открийте предимствата на
електрическото зареждане
 
Electric by Peugeot съчетава няколко предмиства: бързо зареждане, оптимизиран пробег според Вашите пътувания, свързана технология и др.
 
КОНФИГУРИРАЙТЕ
ОНЛАЙН
 
Конфигурирайте перфектния товарен автомобил за Вашия бизнес.