ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

PEUGEOT TEST DRIVE DAYS

13-14 април,­ 10:00 – 17:00 ч.

 

VIP паркинг на Sofia Ring Mall /вижте карта/

 

Заповядайте на тест драйв на актуалните ни модели. Ще имате възможността да тествате автомобили от гамата на PEUGEOT с изцяло електрически, хибридни, Plug-In хибридни или конвенционални двигатели. Новият PEUGEOT 3008 ще Ви очарова и завладее с модерен дизайн, технологии, мускулест силует и уверен стил. На Ваше разположение ще бъдат и обновените 208 и 2008 с хибридно задвижване.

 

Запишете се и изберете своя неустоим нов автомобил PEUGEOT!
PEUGEOT e-208

Със своя модерен силует, нашият градски автомобил ще Ви следва, където и да отидете. Открийте изцяло новия i-Cockpit® 3D, който Ви предлага ново завладяващо усещане при шофиране.

 

 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ PEUGEOT 2008
Новият Peugeot 2008 безпроблемно предефинира кодовете на SUV: нов светлинен подпис, нови алуминиеви джанти(i) В зависимост от нивото на оборудване   и нова, широка предна решетка за по-категорична позиция. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ PEUGEOT е-2008
Новият Peugeot е-2008 е с дизайна, който утвърждава неговата мощност и спортен характер. Насладете се на неподозираните усещания на новата електронна мобилност с нашия компактен SUV. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
PEUGEOT 308 SW
Отърсете се от стереотипите и се насладете на всеки момент зад волана на новия Peugeot 308 SW. Изберете своя SW с електрически, бензинов, дизелов двигател или plug-in хибриден двигател. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
PEUGEOT 308 Plug-in HYBRID
Компактен, грациозен, сензационен. Открийте Peugeot 308 - хечбекът, който Ви предлага свободата да избирате между електрическо или plug-in хибридно задвижване, бензинов или дизелов двигател. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ PEUGEOT 408

Вдъхновяваща нова форма с елегантни линии на фастбек и  изключителна функционалност на кросоувър. Последно поколение Peugeot-i-Cockpit®.

Имате свободата да избирате между бензинова или plug-in хибридна версия.

 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
НОВИЯТ PEUGEOT 408 Plug-in HYBRID
Невероятният силует на новия Peugeot 408, се отличава с динамичната си линия, вдъхновена от формите на фастбек. С висок пътен просвет, отличителен за SUV, и в същото време комфортна позиция на шофиране, характерна за седан. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
PEUGEOT 3008
С уникалния си новаторски стил, Peugeot 3008 създава нови стандарти за SUV. С бензинов и дизелов двигател или plug-in хибридно задвижване, той поставя смело ново начало в света на модерната съвременност. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
PEUGEOT Rifter
Енергичен, пъргав и мощен, Rifter въплъщава гъвкавост и функционалност. Неговият високотехнологичен интериор със забележителна модулност и до 7 места, в комбинация със 100% електрически или конвенционален двигател е идеален за пътуване с цялото семейство. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ