ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Скутери Peugeot
Peugeot създава първия си мотор през 1898 г., което го прави най-стария производител на мотоциклети в света.

ЗАЩО PEUGEOT MOTOCYCLES

ОПИТ
Скутерите PEUGEOT се отличават със своето високо качество благодарение на опита, придобит по време на своята 110-годишна история. Приключението с мобилността започва през 1898 г. в завода в Beaulieu, Франш Конте. От първия произведен мотоциклет до най-новите 100% електрически скутери марката никога не престава да учудва със своята способност за иновации.

 

ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Въпреки че карането на скутер има големи предимства, шофьорът е постоянно изложен на опасностите на пътя. Ето защо ние никога няма да направим компромис по отношение на безопасността на борда на всеки един от нашите скутери. Иновации, качество и тестване, защото Вашата безопасност е наш приоритет.

 

РАЗВИТА ДИЛЪРСКА И СЕРВИЗНА МРЕЖА

Когато си купувате скутер PEUGEOT, сте спокойни, че може да го обслужвате в най-близкия от 19-тe центъра в цялата страна. Доставката на резервни части е регулярна, за да не Ви се налага да чакате при ремонт.

 

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ПРИ НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ

Всички мотопеди и мотоциклети PEUGEOT ползват двугодишна производствена гаранция, без ограничение в изминатия пробег. 

 

ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ФИНАНСИРАНЕ – предлагаме Ви изгоден финансов и оперативен лизинг.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

ДВИЖЕНИЕ
Голямото разнообразие на гамата от Peugeot скутери означава, че всеки потребител може да намери скутера, който най-пълно отговаря на неговите нужди по отношение на практичност, дизайн, безопасност и ефективност.

ЕМОЦИЯ
Peugeot споделя страстта на феновете към моторите и Ви кани да изследвате света около Вас на скутер и да се насладите на едно уникално и необуздано чувство за свобода.

ДИЗАЙН
Дизайнът на скутерите Peugeot e подкрепен от дългогодишния опит на френския производител. Всеки човек може да намери в нашата гама скутер, който отразява неговата личност.

ВЗИСКАТЕЛНОСТ
Нашият постоянен стремеж към иновации ни направлява в създаването на градската мобилност на бъдещето, докато в същото време се адаптира към настоящите изисквания на пазара.