ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
PEUGEOT e-TRAVELLER

 
 
PEUGEOT e-TRAVELLER
ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ


PEUGEOT Traveller combispace е покана да тръгнете на път в свободно си време, но също така и към по-далечни дестинации.

Като 100% електрическа версия моделът предлага до 330 км пробег по WLTP.

 
 
PEUGEOT e-TRAVELLER 
ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ

PEUGEOT e-Traveller combispace е покана да тръгнете на път в свободно си време, но също така и към по-далечни дестинации.

Като 100% електрическа версия, той предлага до 330 км пробег по WLTP.

 • Разход на електрическа енергия от 251 Втч/км
 • 100% електрически пробег: до 330 км(i) С батерия от 75 kВтч и пробег от 230 км по WLTP с батерия 50 кВтч. Посочените данни за разхода на гориво и емисиите на CO2 се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година. Тази WLTP процедура заменя Новия Европейски Цикъл за Движение (NEDC), тестовата процедура използвана преди това. Поради по-реалистичните условия на провеждане на теста, разходът на гориво и емисиите на CO2 измерени по WLTP, са в много случаи, по-високи от тези базирани на процедурата NEDC. Разходът на гориво и емисиите на CO2 зависят също и от условията на използване на автомобила и от различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, специфично оборудване, опции, размер на гумите, външна температура и топлинния комфорт в интериора на автомобила. Моля, свържете се с вашия дилър за най-новата информация. Научете повече на уебсайта на вашата страна.  
 • Емисии на CO: 0 г/км

 

С мощност 100 kW (136 к.с.)

 

 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT e-TRAVELLER

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT e-TRAVELLER

ВАШИЯТ e-TRAVELLER, НАЛИЧЕН ОЩЕ СЕГА

Открийте Вашия e-TRAVELLER от наличните модели и се възползвайте от ексклузивните ни оферти.

 

 

ВАШИЯТ ПЕРСОНАЛИЗИРАН e-TRAVELLER

Конфигурирайте Peugeot e-Traveller според Вашите нужди и се възползвайте от изгодните ни условия.

 

 

 
 
ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ

Със своята отвесна радиаторна решетка, LED светлинна сигнатура(i) Стандартно оборудване  и ксенонови предни светлини(i) Стандартно оборудване или по избор в зависимост от модела   PEUGEOT e-Traveller смело заявява своя стил.

Неговият елегантен дизайн пренаписва правилата за пътуване.

 
 
ЕЛЕГАНТНА ВИЗИЯ

Със своята отвесна радиаторна решетка, LED светлинна сигнатура(i) Стандартно оборудване  и ксеонови предни светлини(i) Стандартно оборудване или по избор в зависимост от модела PEUGEOT e-Traveller смело заявява своя стил.

Неговият елегантен дизайн пренаписва правилата за пътуване.

 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ

Изберете цвета, който най-много Ви привлича от петте ни премиум предложения.
 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ
Изберете цвета, който най-много Ви привлича от петте ни премиум предложения.

 
СИЛНИ ЕМОЦИИ

Акцентът в PEUGEOT Traveller е върху комфорта на водача.
Страничната стъпенка осигурява лесен достъп до високо позиционираната седалка, която доминира над пътя и предлага удобна позиция за шофиране.
 
СИЛНИ ЕМОЦИИ

Акцентът в PEUGEOT Traveller е върху комфорта на водача.

Страничната стъпенка осигурява лесен достъп до високо позиционираната седалка, която доминира над пътя и предлага удобна позиция за шофиране.

PEUGEOT i-COCKPIT®
 
CONNECTED SERVICES
VISIOPARK 1
2 СТЪКЛЕНИ ПОКРИВА
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
CONNECTED SERVICES
VISIOPARK 1
2 СТЪКЛЕНИ ПОКРИВА

PEUGEOT i-COCKPIT®

Мястото на водача на PEUGEOT e-Traveller включва изцяло специализирана електрическа вселена. Специфичното инструментално табло на PEUGEOT e-Traveller с неговия 3,5-инчов матричен цветен дисплей изобразява важна информация за вашето пътуване, като показания относно пробега и използваната мощност(i) CHARGE: Регенерация/Частично зареждане на батерията - ECO: Оптимизация на енергията - POWER: Максимална мощност  в реално време. Лостът "e-toggle"(i) 3 режима на шофиране - ECO: Оптимизиран за постигане на най-голям пробег - NORMAL: Оптимизиран за постигане на комфорт - POWER: Оптимизация на динамиката при транспортиране на тежки товари  осигурява незабавен достъп до управлението на електрическата трансмисия.

CONNECTED SERVICES

Направете  пътуванията си по-приятни, като използвате Connected Navigation Pack(i) В зависимост от територията  с гласови команди: Това включва показания за трафика и опасни зони в реално време от TomTom Services(i) TOMTOM Услугите могат да показват цялата основна информация за шофиране в реално време: трафик в реално време, сервизни обекти, паркинги, метеорологична информация, местни търсения и опасни зони от TOMTOM Services (според държавното законодателство). Абонаментът за всички тези услуги е включен за период от 3 години и с възможност за продължаване или подновяване онлайн след изтичане на този период (Изисква се плащане)  , както и местоположението и наличието на публични зарядни станции. 7 -инчовият(i) Стандартно оборудване, по избор или не се предлага в зависимост от версията   екран разполага и с функцията Mirror Screen, която Ви позволява да се наслаждавате на приложенията Apple CarPlayTM(i) Само сертифицираните приложения на Android AutoTM и Apple CarplayTM ще работят при статично и динамично състояние, според ситуацията. По време на движение определени функции на съответните приложения ще бъдат скрити. Някои видове съдържание, които могат да бъдат достъпни безплатно с вашия смартфон, изискват абонамент за съответно сертифицираното, базирано на такси Android AutoTM или Apple CarplayTM приложение. Функцията Mirror Screen работи с Android AutoTM (за Android телефони) или с Apple CarplayTM (за iOS телефони), и е приложимо, при условие, че е предмет на договора за мобилни данни.   или Android Auto на Вашия съвместим смартфон.

VISIOPARK 1

Камерата за заден ход(i) Стандартно оборудване или по избор със 7-инчов сензорен екран в зависимост от версията  автоматично се включва, когато включите задната предавка. Тя предлага 180-градусов панорамен изглед на зоната зад Вашия автомобил. Насочващите линии следват въртенето на волана. Ако има някакви пречки, системата приближава образа  и като допълнение предлага възможността да изберете изглед от друг ъгъл.

ДВА СТЪКЛЕНИ ПОКРИВА

Двата стъклени покрива с отделни щори(i) Предлага се само в стандартна и дълга версия (Standard и Long) - стандартно оборудване или не е налично в зависимост от версията  осигуряват уникална светлина в пътническото отделение и панорамна гледка към небето. Многофункционалният покрив разполага с LED амбиентно осветление(i) Предлага се само в стандартна и дълга версия (Standard и Long)  и индивидуални светлини за четене. За още по-голям комфорт Peugeot e-Traveller разполага с климатична система с мека дифузионна струя за задните седалки.

ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕВЪЗХОДЕН

Избор на материали, свързано оборудване, простор, комфорт...
Peugeot e-Traveller предлага всички качества на луксозен комбиспейс, за Вашето изключително пътуване.
 
ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕВЪЗХОДЕН
Избор на материали, свързано оборудване, простор, комфорт... 
Peugeot e-Traveller предлага всички качества на луксозен комбиспейс за Вашето изключително пътуване.

МОДУЛНОСТ И ПРИСПОСОБИМОСТ

За да се приспособи към всичките Ви желания, Peugeot e-Traveller се предлага в конфигурация с 6, 7, 8 или 9 места.

Вторият и третият ред се състоят от разделящите се в пропорция 2/3 -1/3 места с отделни плъзгащи по релси сгъваеми седалки. Гъвкавостта може да разреши всякакви предизвикателства, отправени към автомобила.  

ЛЕСЕН ДОСТЪП

С функцията за автоматично управление на плъзгащи се странични врати можете да отворите и затворите вратите на PEUGEOT Traveller дори когато ръцете ви са заети. Тази функция отключва и отваря плъзгащите се странични врати с просто движение на крака под задната броня на автомобила.

ЧИСТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Изключително гъвкав, Peugeot е-Traveller може да се движи в зони с ограничен трафик, лесно да паркира в града, а благодарение на височината му от 1,90 м(i) ≤ 1.90 м на всички стандартни товарни версии   можете да го паркирате навсякъде. Снабден с батерия с 50 kВтч или 75 kВтч, която Ви осигурява до 330 км(i)  С 75 kWh батерия и пробег от 230 км WLTP при батерия с 50 кВтч. Посочените данни за разхода на гориво и емисиите на CO2 се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година. Тази WLTP процедура заменя Новия Европейски Цикъл за Движение (NEDC), тестовата процедура използвана преди това. Поради по-реалистичните условия на провеждане на теста, разходът на гориво и емисиите на CO2 измерени по WLTP, са в много случаи, по-високи от тези базирани на процедурата NEDC. Разходът на гориво и емисиите на CO2 зависят също и от условията на използване на автомобила и от различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, специфично оборудване, опции, размер на гумите, външна температура и топлинен комфорт в интериора на автомобила. Моля, свържете се с вашия дилър за най-новата информация. Научете повече на уебсайта на вашата страна  пълна свобода на действие. За удобно зареждане електрическият порт е поставен в предната част, от страната на водача.

 
 
НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ОФЕРТИ ЗА e-TRAVELLER

Възползвайте се от най-новите ни оферти. 
 
 
НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ОФЕРТИ ЗА e-TRAVELLER
Възползвайте се от най-новите ни оферти.

100% електрическо задвижване

 

 • Пробег до 330 км(i) Одобрени стойности съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение, актуализирана на 2 януари 2022 г. Тези стойности са показани с цел сравнение. Важно: ефективният пробег може да варира значително в зависимост от различни фактори и условия на употреба (стил на шофиране, скорост, общо тегло и др.), използване на определено оборудване (климатична система, отопление и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.   
 • Емисии: 0g CO2 при шофиране
 • Зареждане: 80% за 30 минути

 

e-TRAVELLER ACTIVE

Enter the PEUGEOT universe, with the Active finish, perfectly equipped to meet your desires.

From XXX €/month

After an initial payment of XXXX €

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.

With the following equipment:

 • xxx
 • xxx
 • xxx

 

Available in electric version

e-TRAVELLER ALLURE

Enjoy the pleasure of a quality design and appreciate the efficiency of the equipment of the Allure finish.

From X € /month

After an initial payment of XXXX €

 

 

In addition to the Allure equipment:

 • xxx
 • xxx
 • xxx

 

Available in electric version

ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ E-TRAVELLER

Проектирали сме широка гама от аксесоари и нива на оборудване, за да отговорим на Вашите най-специфични нужди.
 
ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ E-TRAVELLER
Проектирали сме широка гама от аксесоари и нива на оборудване, за да отговорим на Вашите най-специфични нужди.

КУТИЯ ЗА БАГАЖ НА ПОКРИВА

НАПРЕЧНИ РЕЙКИ ЗА ПОКРИВА

ПРАГОВЕ НА ВРАТАТА

РАЗГЛОБЯЕМ ТЕГЛИЧ - НЕ СЕ ИЗИСКВАТ ИНСТРУМЕНТИ

PEUGEOT e-TRAVELLER ЗА БИЗНЕСА

Вие сте бизнес потребител? Нямате и секунда свободно време за себе си?

Възползвайте се от всички наши специални услуги. Конфигурирайте и поръчайте своят PEUGEOT e-TRAVELLER BUSINESS  или запазете час за обслужване на Вашия автомобил директно от офиса.

Когато работим с професионалисти се разбираме бързо и лесно.

 

 

РАЗМЕРИ

DIMENSIONS

PEUGEOT e-TRAVELLER ВЪНШНИ РАЗМЕРИ

Combispace за цялото семейство.

 

 • Дължина: 4956 мм (стандартен модел) - 5308 мм (дълъг модел)
 • Широчина(i) без страничните огледала : 1920 мм
 • Височина: От 1890 мм до 1940 мм

PEUGEOT e-TRAVELLER ОБЕМ НА БАГАЖНИКА

Благодарение на своята модулност, Peugeot e-Traveller combispace може да превозва дълги предмети до 3,50 м.

 

 • Стандартен модел: От 603 литра до 3061 литра(i) Обем до горната част на седалката - VDA стандарт: Измерен с помощта на блокчета 200x100x50 мм  
 • Дълга версия: От 989 литра до 3497 литра(i) Обем до горната част на седалката - VDA стандарт: Измерен с помощта на блокчета 200x100x50 мм 

 
КРАЧКА НАПРЕД С ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО

Електрическата мобилност на PEUGEOT скоро няма да има тайни от Вас.

 

 

 
КРАЧКА НАПРЕД В ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО

Електрическата мобилност на PEUGEOT скоро няма да има тайни от Вас.

 
ЗАРЕДЕТЕ ВАШИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
PEUGEOT

Как да зареждате Вашия електрически Peugeot автомобил: можете да избирате между зареждане у дома или на обществена зарядна станция.
 
 
 
ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА
НА ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ШОФИРАНЕ
Electric by Peugeot съчетава няколко предимства: бързо зареждане, оптимизиран пробег според Вашите пътувания, свързана технология и др.
 
 
 
НАМЕРЕТЕ ВАШИЯ НАЛИЧЕН PEUGEOT
 
Открийте налични предложения от Peugeot и получете ексклузивни оферти за нашите plug-in хибридни автомобили.