АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

PEUGEOT, ДЪЛГОГОДИШЕН ПАРТНЬОР НА ТЕНИСА

new-tennis

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Тенис турнир PEUGEOT е най-големият любителски тенис турнир за смесени двойки в страната, който традиционно събира голям брой участници в борбата за голямата награда - три дни в Париж и посещение на мачове от Откритото първенство на Франция  Roland-Garros.

Поради усложнената обстановка в страната и света, дължащи се на пандемията от коронавирус, взехме решение да не провеждаме Тенис турнир PEUGEOT през 2020 г. Длъжни сме преди всичко да осигурим безопасно преживяване за всички участници, за да може турнирът да продължи да носи само положителни емоции.

През годините Тенис турнир PEUGEOT е синоним на прекрасни спортни мигове за хора от различни възрасти, професии и градове, обединени от една кауза - любовта към тениса. Вярваме, че тя ще е водеща и за в бъдеще до следващото издание на турнира.

Бъдете здрави!

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

РОЛАН ГАРОС

Голямата сага между PEUGEOT и тениса започва през 70-те години. PEUGEOT се включва в турнира от Големия шлем през 1984 г. и става негов официален превозвач през 1989 г. През 2020 г. Марката празнува 36-та поредна година партньорство с Откритото първенство на Франция.

Около 230 автомобила са достъпни за транспорт на участници, ВИП лица, служители и фенове всеки сезон.

ATP ТУР

/image/99/4/fr0c7627.643994.jpg
/image/99/6/20200208pwa16574.643996.jpg

През 2016 г., след подписването на договор за глобално партньорство, PEUGEOT става Платинен Партньор на Световния тур на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP Tour). Към днешна дата PEUGEOT е официалният превозвач на първенството в рамките на 20 турнира и предоставя флийт от повече от 300 превозни средства в световен мащаб за транспорт на участници, ВИП лица, служители и фенове.

Повече от три десетилетия Марката продължава да бъде отдадена на света на тениса и подчертава ангажираността си, като позиционира PEUGEOT като еталон на автомобилен производител в този спорт.