АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

PEUGEOT, ДЪЛГОГОДИШЕН ПАРТНЬОР НА ТЕНИСА

new-tennis

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Тенис турнир PEUGEOT е най-големият любителски тенис турнир за смесени двойки в страната, който традиционно събира голям брой участници в борбата за голямата награда - три дни в Париж и посещение на мачове от Откритото първенство на Франция  Roland-Garros.

През 2020 година ще бъде проведено 20-тото издание на турнира на кортовете на Тенис клуб "Левски - София" в Борисовата градина.

Поради усложнената обстановка в страната, датите на провеждане все още не са потвърдени. Следете страницата ни за актуална информация.

През 2019 г. 58 двойки от цялата страна се включиха в Тенис турнир PEUGEOT и изпълниха кортовете на Тенис клуб „Левски – София“. Двойките бяха разпределени в две сесии – сутрешна и следобедна, и играха 1 сет от 6 гейма без предимство, вместо традиционната за турнира формула 2 от 3 тайбрека.

 Колата на годината – Peugeot 508 в цвят Rouge Ultimate бе неотлъчно на кортовете да подкрепя участниците. Официален превозвач на Roland Garros и платинен партньор на ATP Tour, Peugeot подчертава връзката между марката и тениса.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

РОЛАН ГАРОС

Голямата сага между PEUGEOT и тениса започва през 70-те години. PEUGEOT се включва в турнира от Големия шлем през 1984 г. и става негов официален превозвач през 1989 г. През 2020 г. Марката празнува 36-та поредна година партньорство с Откритото първенство на Франция.

Около 230 автомобила са достъпни за транспорт на участници, ВИП лица, служители и фенове всеки сезон.

ATP ТУР

/image/99/4/fr0c7627.643994.jpg
/image/99/6/20200208pwa16574.643996.jpg

През 2016 г., след подписването на договор за глобално партньорство, PEUGEOT става Платинен Партньор на Световния тур на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP Tour). Към днешна дата PEUGEOT е официалният превозвач на първенството в рамките на 20 турнира и предоставя флийт от повече от 300 превозни средства в световен мащаб за транспорт на участници, ВИП лица, служители и фенове.

Повече от три десетилетия Марката продължава да бъде отдадена на света на тениса и подчертава ангажираността си, като позиционира PEUGEOT като еталон на автомобилен производител в този спорт.