Продажба на резервни части в условията на COVID-19

Процедура за продажба на резервни части

service_procedure

София Франс Ауто извършва ежедневен пряк мониторинг на ситуацията в страната. Пръв приоритет е предпазването на нашите служители и клиенти с прилагането на извънредни мерки в нашите търговско-сервизни комплекси: отделяне на допълнителен ресурс за онлайн и дистанционно обслужване, спазване на максимална физическа дистанция между служители и клиенти, ангажимент за прием само по един клиент, засилена дезинфекция и третиране на помещения и повърхности.

На Ваше разположение е  електронен магазин webstore.peugeot.bg, в който са събрани над 4000 оригинални артикула. Магазинът обхваща голямо разнообразие от гуми, масла, сувенири, акумулатори, скутери и велосипеди, аксесоари за персонализация на Вашия автомобил. Налична е онлайн покупка на услугата смяна на масло.

Обичайното време за доставка е от 3 до 5 работни дни за стоки с нормална доставка и от 7 до 10 работни дни за стоки с удължена доставка (или в зависимост от сроковете на производителите).

При направена коректна поръчка Вие получавате автоматичен имейл с потвърждение на поръчката. На следващ етап получавате информация и за това че Вашата поръчка е изпратена, както и очакваното време за доставка.

Възможните методи за доставка са: доставка до конкретен адрес с налични методи за плащане - наложен платеж, банков трансфер, плащане с дебитна/кредитна карта, както и безплатна доставка до център в мрежата на Peugeot, с методи за плащане - банков трансфер и дебитна/кредитна карта.

Можете да попитате за всички резервни части за Вашия автомобил във facebooklinkedin, онлайн чат, телефон или мейл.

Стъпки:

  • Онлайн поръчка или заявка по телефон – можете да изберете един от 20 центъра на PEUGEOT в цялата страна.
  • Информираме Ви за цена, наличност и срок на доставка на съответния артикул
  • Частта се опакова и предава на куриер, спазвайки стриктни хигиенни изисквания.
  • Можете да я вземете и директно от най-удобния за Вас наш център. Във всички центрове на PEUGEOT в страната са предприети противоепидемиологични мерки, помещенията и повърхностите се дезинфекцират. Служителите работят с ръкавици и предпазни маски и спазват препоръчителна физическа дистанция, за да гарантират Вашата безопасност.
  • В случай, че предпочитате доставка до адрес, заплащате частта по банков път, с карта или с наложен платеж.