PEUGEOT INCEPTION CONCEPT - КОНЦЕПЦИЯ ОТ БЪДЕЩЕТО

1

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT

PEUGEOT отваря нова глава в своята история и представя своята визия за бъдещето на автомобила


ALLURE

С ново официално послание, възхваляващо котешката осанка, революционен интериорен дизайн и обещанието за ненадминати усещания при шофиране, PEUGEOT INCEPTION CONCEPT е предвестник на нова ера и въплъщава визията за бъдещите електрически превозни средства. Първият представител на идеите на дизайнера на PEUGEOT Матиас Хосан, PEUGEOT INCEPTION CONCEPT олицетворява голямата промяна на марката.

EMOTION

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT изразява тази оптимистична визия с убеденост, готова да посрещне предизвикателствата на бъдещето. Със своето ново поколение i-Cockpit® и системата за управление Hypersquare, той революционизира удоволствието от шофирането, като предлага нов, интуитивен начин за управление на автомобила. Неговата иновативна концепция за панорамно стъкло Skyspace предоставя нови емоции и усещания. Купето притежава ново и различно вътрешно пространство, а иновативната архитектура е допълнена от материали, които играят с цветовите отражения, избягвайки черното, като същевременно предефинират идеята за издръжливост чрез нови техники.

ПРЕВЪЗХОДСТВО

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT разкрива нови перспективи с дръзка архитектура, произлязла от поколението на платформите "BEV-by-design. Този концепт ще вдъхнови бъдещите продукти на марката, до най-компактните модели от гамата, от 2025 г.