ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
PEUGEOT 308 & 308 HYBRID

 
 
PEUGEOT 308 
НЕПОВТОРИМ КАТО ВАС 


Компактен, грациозен, сензационен. Открийте Peugeot 308 - хечбекът, който Ви предлага свободата да избирате между електрическо или plug-in хибридно задвижване, бензинов или дизелов двигател.
 
 
PEUGEOT 308 
НЕПОВТОРИМ КАТО ВАС

Компактен, грациозен, сензационен. Открийте Peugeot 308 - хечбекът, който Ви предлага свободата да избирате между електрическо или plug-in хибридно задвижване, бензинов или дизелов двигател.

 

  • 100% електрически пробег: До 416 км по WLTP(i) Комбиниран цикъл: до 416 – Посочените данни са в съответствие с процедурата WLTP, обновена на 1-ви февруари 2024. Тези стойности са посочени за сравнителни цели. Важно: действителният пробег може да бъде различен и да варира спрямо фактори като: опции, условия на употреба (стил на шофиране, скорост, тегло и др.), използване на определено оборудване (климатик, подгряване и др.), вид на гумите, пътни условия, метеорологични условия и др. Свържете се с вашия търговски обект за повече информация. 
  • Време за зареждане: 100 км за 12 мин(i) На бърза обществена зарядна станция (≥100 кВ).  
  • CO₂ емисии: 0 г/км
  • Консумация на електричество: 15 кВч/100 км (i) Консумация на електричество (кВч/100 км): 15.0 CO2 емисии (г/км): 0. Посочените данни са в съответствие с процедурата WLTP, обновена на 1-ви февруари 2024. Тези стойности са посочени за сравнителни цели. Важно: действителната консумация може да бъде различна и да варира спрямо фактори като: опции, условия на употреба (стил на шофиране, скорост, тегло и др.), използване на определено оборудване (климатик, подгряване и др.), вид на гумите, пътни условия, метеорологични условия и др.  
  • Мощност: 115 kW (156 к.с.)
  • 100% електрически пробег: До 66 км(i) WLTP одобрение на пробега на PEUGEOT 308 в електрически режим, в зависимост от гамата и нивото на оборудване: между 63 км и 66 км при комбинирано шофиране (WLTP комбиниран AER) и между 73 км и 79 км при градско шофиране (WLTP градски EAER). Стойности съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 26 януари 2023 г. Тези стойности са показани с цел сравнение. Важно: ефективният пробег може да варира значително в зависимост от условията на употреба (стил на шофиране, скорост, общо тегло и др.), използване на определено оборудване (климатична система, отопление и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Време за зареждане: 1 час 40 мин(i) На зарядна станция тип Wall Box (32A) с опционално монофазно вградено бордово зарядно устройство (7,4 kW)  
  • Комбиниран разход: 1,1 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 1.1 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 24 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • CO2 емисии при комбинирано шофиране: 24 г/км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 1.1 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 24 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Мощност: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)
  • Комбиниран разход на гориво: 5.7 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • CO2 емисии при комбинирано шофиране: 128 г/км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Мощност: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)
  • Смесен разход на гориво: 4,7 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • CO2 емисии в комбиниран цикъл: 106 г/км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO2 емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Икономия на гориво: с до 20% по-малко. (i) В комбиниран цикъл по WLTP спрямо бензинов еквивалент.  
  • Повече от 50% движение на електричество в градски условия. (i) Според градски цикъл по WLTP: движението на електричество може да варира според стила на шофиране и нивото на заряд на батерията.  
  • Самозареждане: без нужда от включване в мрежата, зареждане в движение. 
  • Мощност: 100 к.в. (136 к.с.)
  • Комбиниран разход на гориво: 5 л/100 км. (i)  Разход на гориво от 5 л. в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии (комбинирани) WLTP: 146 до 148 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.     
  • Комбинирани CO2 емисии: 131 г/км (i)  Разход на гориво от 5 л. в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии (комбинирани) WLTP: 146 до 148 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.     
  • Задвижване: BlueHDi 130 ЕАТ8 (96 кВ/130 к.с.)

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ 308

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 308

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШИЯ 308

Ниво на оборудване, цветове, джанти и т.н. Конфигурирайте Peugeot 308 според Вашите желания и се възползвайте от изгодните ни условия.

ВАШИЯТ НОВ 308 НАЛИЧЕН ОЩЕ СЕГА

Изберете Вашият нов 308 от наличните ни предложения и се възползвайте от изключителните ни оферти.

 
 
ЕДНА УНИКАЛНА ВИЗИЯ

С новаторския си дизайн и изострените си линии, компактният Peugeot 308 хечбек се откроява от пръв поглед.

Мощен и атлетичен, той смело заявява своя характер и прави незабравимо впечатление със своите LED светлини и с характерния за Peugeot светлинен подпис.

 
 
ЕДНА УНИКАЛНА ВИЗИЯ

С новаторския си дизайн и изострените си линии, компактният Peugeot 308 хечбек се откроява от пръв поглед.

Мощен и атлетичен, той смело заявява своя характер и прави незабравимо впечатление със своите LED светлини и с характерния за Peugeot светлинен подпис.

 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ

Изберете цвета, който най-много Ви привлича, от шестте ни премиум предложения.
 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ
Изберете цвета, който най-много Ви привлича, от шестте ни премиум предложения.

 
ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЯТ ОТ ЗАВЛАДЯВАЩИ ЕМОЦИИ

Със своя компактен волан, бордови технологии и последно поколение системи за подпомагане на водача, Peugeot 308 е проектиран да Ви създаде уникални усещания по време на шофиране.
 
ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЯТ ОТ ЗАВЛАДЯВАЩИ ЕМОЦИИ
Със своя компактен волан, бордови технологии и последно поколение системи за подпомагане на водача, Peugeot 308 е проектиран да Ви създаде уникални усещания по време на шофиране.
3D ХОЛОГРАФСКО ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО
10-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА
3D ХОЛОГРАФСКО ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО
10-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН
СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Peugeot i-Cockpit®

С най-новото поколение оборудване на мястото на водача Peugeot i-Cockpit® , с компактен волан с интегрирано управление, 3D инструментален панел(i) Стандартно оборудване за версията GT  , включващ конфигурируем 10-инчов дигитален панел и 10-инчов HD централен сензорен екран, Peugeot 308 Ви предлага ненадмината ергономичност и иновативна технология.

10-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Както при смартфон, 10-инчовият HD централен сензорен екран на Peugeot 308 може да бъде изцяло и лесно персонализиран.

Той предлага екран с няколко прозореца за настройки или бърз достъп.

Напълно конфигурируемите Peugeot i-Toggles(i) Стандартно оборудване или не се предлага в зависимост от версията - За Ваше удобство и безопасност всеки i-toggle е с възможност за създаване на персонализиран пряк път с докосване на приложението или любимо действие в централния екран (избрана дестинация, настройка на климатичната система, любим телефонен номер, радиостанция и т.н.)  Ви дават бърз и интуитивен достъп до основни функции от ежедневието.

 

 

 

 

СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Peugeot 308 разполага с пълна гама системи за подпомагане на водача за подобрена безопасност: 

 

  • Полуавтономно шофиране с пакет Drive Assist 2.0(i) Стандартно оборудване или не се предлага в зависимост от версията.  
  • Помощ при паркиране с 360° видимост(i) По избор или не се предлага в зависимост от версията.  
  • Широк обхват на действие на системата за следене на мъртвата зона(i) Стандартно оборудване, по избор или не се предлага в зависимост от версията.  

 
ИНОВАЦИЯТА, ДВИЖЕЩА СИЛА ЗА ОТЛИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Избор на материали, дизайн, оборудване за свързаност, двигател, комфорт - при Peugeot 308 нищо не е случайно. Всичко това е на Ваше разположение за едно ново изживяване.
 
ИНОВАЦИЯТА, ДВИЖЕЩА СИЛА ЗА ОТЛИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Избор на материали, дизайн, оборудване за свързаност, двигател, комфорт - при Peugeot 308 нищо не е случайно. Всичко това е на Ваше разположение за едно ново изживяване.

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED 

Инфо-развлекателната система Peugeot i-Connect Advanced прави лесна комуникацията: 

 

  • Свързани услуги с гласово управление
  • TomTom свързана навигация(i) Услугите на TomTom® показват цялата важна, необходима информация за безопасно шофиране в реално време: трафик в реално време, бензиностанции, паркинги, време, локални търсения и опасни зони (в зависимост от законодателството на страната). Всички тези услуги се предлагат с 3-годишен абонамент, който може да бъде удължен или впоследствие подновен онлайн срещу заплащане. , включително трафик и опасни зони в реално време от TomTom Services
  • Безжична функция Mirror Screen(i) Стандартно оборудване, по избор или не се предлага в зависимост от версията. Само сертифицирани приложения за Android Auto и Apple CarPlayTM ще работят при шофиране или при стационарно положение. По време на шофиране някои функции на съответните приложения ще бъдат блокирани. Някои видове съдържание, което може да се предлага безплатно с вашия смартфон, изискват абонамент за еквивалентно сертифицирано, базирано на такса приложение Android Auto или Apple CarPlayTM. Функцията Mirror Screen работи с Android Auto (за смартфони с Android) или с Apple CarPlayTM (за смартфони с iOS), предмет на договори за мобилни данни. Научете повече от уебсайта на Peugeot във Вашата страна.  

ОСВЕЖАВАЩА АТМОСФЕРА

Изпитайте новото определение за благополучие с Peugeot 308:

 

  • LED амбиентно осветление (осем цвята)
  • FOCAL® Premium HI-FI аудио система(i) По избор.  
  • Системата за качество на въздуха AQS и Clean Cabin(i) По избор за версия GT.  

КОМФОРТ ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО

Насладете се на вътрешния простор и отличния комфорт предлаган от предната и задната част. 

Седнете и се насладете на качеството на материалите, комфорта на седалките с подгряване и масаж, както и на интегрираното във волана отопление(i) По избор. .

 

 
 
ИЗБЕРЕТЕ НИВО НА ОБОРУДВАНЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ВАШАТА СЪЩНОСТ

За да отговори на всички Ваши нужди и очаквания, PEUGEOT 308 хечбек се предлага в 3 нива на оборудване.

 

 
 
 
ИЗБЕРЕТЕ НИВО НА ОБОРУДВАНЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ВАШАТА СЪЩНОСТ
За да отговори на всички Ваши нужди и очаквания, PEUGEOT 308 хечбек се предлага в 3 нива на оборудване.
 

308 ACTIVE PACK 

Влезте в света на Peugeot с Active Pack - оборудване, което ще отговори на Вашите желания.

From €320/month

After a first deposit of €320

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

 

Със следното оборудване: 

  • Безключово стартиране на двигателя
  • PEUGEOT i-Cockpit® с персонализиран 10-инчов дигитален инструментален панел
  • 10-инчов централен сензорен екран и два предни USB-C порта
  • Асистент за паркиране (заден)

 

Предлага се в бензинова, дизелова или plug-in хибридна версия.

308 ALLURE 

Насладете се на удоволствието от качествения дизайн и оценете ефективността на ниво на оборудването Allure.

From €385/month 

After a first deposit of €384.52

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.  

 

В допълнение към оборудването ACTIVE PACK: 

  • Свързана навигация
  • Тонирани задни странични стъкла и задно стъкло
  • Преден асистент за паркиране и камера за заден ход
  •  Пакет Safety Plus Pack

 

Предлага се в бензинова, дизелова, plug-in хибридна или 100% електрическа версия..

308 GT

Оставете се да бъдете съблазнени от отличителната елегантност и висококачествените технологии на ниво на оборудване GT.

 

From €448/month 

After a first deposit of €447.57

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.  

 

Със следното оборудване: 

  • LED матрични светлини
  • Седалки Alcantara TEP "Fraxx Knit"
  • PEUGEOT i-Cockpit® с 10-инчов 3D дигитален инструментален панел
  • 18-инчови алуминиеви джанти KAMAKURA, диамантено шлифовани

 

Предлага се в бензинова, дизелова, plug-in хибридна или 100% електрическа версия.

ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 308

Проектирахме широка гама аксесоари и нива на оборудване, за да задоволим всяка Ваша нужда.
 
ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 308
Проектирахме широка гама аксесоари и нива на оборудване, за да задоволим всяка Ваша нужда.

КУТИЯ ЗА БАГАЖ НА ПОКРИВА

ВАНА ЗА БАГАЖНИК   

СТРАНИЧНИ ЩОРИ

ТЕГЛИЧ С ЛЕСНО МОНТИРАНЕ - НЕ СЕ ИЗИСКВАТ ИНСТРУМЕНТИ

PEUGEOT 308 ЗА БИЗНЕСА

 

Вие сте бизнес потребител? Нямате и секунда свободно време за себе си? Възползвайте се от всички наши специални услуги. Конфигурирайте, поръчайте Вашия Peugeot 308 или запазете час за обслужване на Вашия автомобил директно от Вашия офис. Когато работим с професионалистите се разбираме бързо и лесно.

РАЗМЕРИ

РАЗМЕРИ

Peugeot 308 ВЪНШНИ РАЗМЕРИ

Уникален компактен автомобил във всяко отношение.

 

  • Дължина: 4367 мм
  • Широчина(i) Размерите не включват страничните огледала. : 1859 мм
  • Височина: 1441 мм

PEUGEOT 308 ВЪТРЕШНИ РАЗМЕРИ

На предните и на задните седалки пътниците се наслаждават на обширното свободно пространство за оптимален комфорт.

 

  • Предна част (Ред 1) 

             Широчина при лактите:  1443 мм

             Височина при торса:  891 мм  


  • Задна част (Ред 2) 

             Широчина при лактите:  1411 мм

             Разстояние при коленете:  129 мм  

PEUGEOT 308 ОБЕМ НА БАГАЖНИКА

Peugeot 308 предлага голямо вътрешно пространство и модулен багажник с широка задна врата:

 

  • 412 л за версията с двигател с вътрешно горене 
  • 361 л за Plug-in хибридна и електрическа версия 

 
НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Електрическата мобилност на Peugeot няма да има тайни от Вас.

 

 
НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Електрическата мобилност на Peugeot няма да има тайни от Вас.

 
ЗАРЕДЕТЕ ВАШИЯ PLUG-IN HYBRID
PEUGEOT АВТОМОБИЛ

Как да зареждате Вашия plug-in Peugeot автомобил: можете да избирате между зареждане у дома или на обществена зарядна станция.

 

 
 
ОТКРИЙТЕ ПРЕДМСТВАТА ДА ШОФИРАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
Според Peugeot електрическата технология съчетава следните предимства: бързо зареждане, оптимизиран пробег според Вашите пътувания, свързана технология и др.
 
ВИЖТЕ НАЛИЧНИ
ОЩЕ СЕГА
Открийте всички налични предложения от Peugeot и се възползвайте от ексклузивните ни оферти за plug-in хибридни автомобили.