ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
PEUGEOT 308 SW

 
 
НОВИЯТ PEUGEOT 308 SW
УНИКАЛНО НЕПОВТОРИМ


Отърсете се от стереотипите и се насладете на всеки момент зад волана на новия Peugeot 308 SW. Изберете своя SW с електрически, бензинов, дизелов двигател или plug-in хибриден двигател.
 
 
НОВИЯТ PEUGEOT 308 SW
УНИКАЛНО НЕПОВТОРИМ
Отърсете се от стереотипите и се насладете на всеки момент зад волана на новия Peugeot 308 SW. Изберете своя SW с електрически, бензинов, дизелов двигател или plug-in хибриден двигател.
  • 100% електрически пробег: До 410 км по WLTP(i) Комбиниран цикъл: до 410 – Посочените данни са в съответствие с процедурата WLTP, обновена на 1-ви февруари 2024. Тези стойности са посочени за сравнителни цели. Важно: действителният пробег може да бъде различен и да варира спрямо фактори като: опции, условия на употреба (стил на шофиране, скорост, тегло и др.), използване на определено оборудване (климатик, подгряване и др.), вид на гумите, пътни условия, метеорологични условия и др. Свържете се с вашия търговски обект за повече информация. 
  • Време за зареждане: 100 км за 12 мин(i) На бърза обществена зарядна станция (≥100 кВ).  
  • CO₂ емисии: 0 г/км
  • Консумация на електричество: 15.1 кВч/100 км.  (i) Консумация на електричество (кВч/100 км): 15.1 CO2 емисии (г/км): 0. Посочените данни са в съответствие с процедурата WLTP, обновена на 1-ви февруари 2024. Тези стойности са посочени за сравнителни цели. Важно: действителната консумация може да бъде различна и да варира спрямо фактори като: опции, условия на употреба (стил на шофиране, скорост, тегло и др.), използване на определено оборудване (климатик, подгряване и др.), вид на гумите, пътни условия, метеорологични условия и др.   
  • Мощност: 115 кВ (156 к.с.)
  • 100% електрически пробег: До 66 км(i) WLTP одобрение на Peugeot 308 пробег в електрически режим, в зависимост от гамата и нивото на оборудване: между 63 км и 66 км при комбинирано шофиране (WLTP комбиниран AER) и между 73 км и 79 км при градско шофиране (WLTP градско EAER). Стойности съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 26 януари 2023 г. Тези стойности са показани с цел сравнение. Важно: ефективният пробег може да варира значително в зависимост от условията на употреба (стил на шофиране, скорост, общо тегло и др.), използване на определено оборудване (климатична система, отопление и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Време за зареждане: 1 ч 40 мин(i) На зарядна станция тип Wall Box (32A) с опционално монофазно вградено зарядно устройство (7,4 kW)  
  • Комбиниран разход: 1,1 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 1.1 л при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 24 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Мощност: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)
  • Комбиниран разход на гориво: 5.7 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • CO2 емисии при комбинирано шофиране: 129 г/км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Мощност: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)
  • Разход на гориво в комбиниран цикъл: 4,8 л/100 км(i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • CO2 емисии в комбиниран цикъл: 112 г/км (i) РАЗХОД НА ГОРИВО И НА CO2 ЕМИСИИ - WLTP стойности - разход на гориво 5.7 при WLTP комбиниран цикъл (л/100 км) - CO2 емисии - (комбинирани) WLTP: 128 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Икономия на гориво: с до 20% по-малко. (i) В комбиниран цикъл по WLTP спрямо бензинов еквивалент.  
  • Повече от 50% движение на електричество в градски условия. (i) Според градски цикъл по WLTP: движението на електричество може да варира според стила на шофиране и нивото на заряд на батерията.  
  • Самозареждане: без нужда от включване в мрежата, зареждане в движение.
  • Мощност: 100 к.в. (136 к.с.)
  • Комбиниран разход на гориво: 5 л/100 км(i) Разход на гориво от 5 л. в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии (комбинирани) WLTP: 146 до 148 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др.  
  • Комбинирани CO2 емисии: 131 г/км (i) Разход на гориво от 5 л. в комбиниран WLTP цикъл (л/100 км) - CO2 емисии (комбинирани) WLTP: 146 до 148 (г/км). Сертификационните стойности се определят съгласно правилата на тестовата процедура WLTP, на базата на която автомобилите получават типово одобрение от 1 септември 2018 година, с актуализация на 2 януари 2022 г. Посочените стойности са с цел сравнение. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите могат да бъдат различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опции, топлинен комфорт в интериора на автомобила, стил на шофиране, скорост, общо тегло, използване на определено оборудване (климатична система, отопление, радио, навигация, светлини и др.), вид на гумите, пътни условия, външна температура и др  
  • Задвижване: BlueHDi 130 ЕАТ8 (96 кВ/130 к.с.)

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 308 SW

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ PEUGEOT 308 SW

ВАШИЯТ 308 SW НАЛИЧЕН ОЩЕ СЕГА

Намерете Вашия нов 308 SW от наличните модели и се възползвайте от ексклузивните ни оферти.

ВАШИЯТ ПЕРСОНАЛИЗИРАН 308 SW

Ниво на оборудване, цветове, джанти и т.н. Конфигурирайте Peugeot 308 SW според Вашите желания и се възползвайте от изгодните ни условия.

 
 
ЕДНА ОСЛЕПИТЕЛНА ВИЗИЯ

Със своя издължен преден капак и изнесено назад предно стъкло, новият Peugeot 308 SW демонстрира величествена стойка. Оборудван с технология Peugeot Matrix LED, светлините му придават хищнически вид.
 
 
ОСЛЕПИТЕЛНА ВИЗИЯ
Със своя издължен преден капак и изнесено назад предно стъкло, новият Peugeot 308 SW демонстрира величествена стойка. Оборудван с технология Peugeot Matrix LED, светлините му придават хищнически вид.

 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ

Изберете цвета, който най-много Ви привлича, от шестте ни премиум предложения
 
УТВЪРДЕТЕ СТИЛА СИ
Изберете цвета, който най-много Ви привлича, от шестте ни премиум предложения

 
ПРИСТРАСТЯВАЩИ ЕМОЦИИ

Поемете управлението на новия удобен и изключително лесен за шофиране, интуитивен и напълно свързан Peugeot 3D i-Cockpit®. Той е преобразен изцяло, за да предложи на водача истинско уникално изживяване.
 
ПРИСТРАСТЯВАЩИ ЕМОЦИИ
Поемете управлението на новия удобен и изключително лесен за шофиране, интуитивен и напълно свързан Peugeot 3D i-Cockpit®. Той е преобразен изцяло, за да предложи на водача истинско уникално изживяване.
PEUGEOT
i-COCKPIT® 3D
HEAD-UP
ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО
 
СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ
НА ВОДАЧА
PEUGEOT
i-COCKPIT® 3D
HEAD-UP
ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО
 
СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ
НА ВОДАЧА

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Отличаващ се с удобен компактен волан с интегрирано управление, дигитално инструментално табло на нивото на очите и 10-инчов HD централен сензорен екран, оборудван с новата инфоразвлекателна система Peugeot i-Connect, новият Peugeot 3D i-Cockpit® предлага ненадмината ергономичност, дизайн и иновативна технология.

HEAD-UP ИНСТРУМЕНТАЛНО ТАБЛО

Благодарение на 10-инчовия дигитален дисплей на нивото на очите, полезната информация за шофиране се показва на удобно разстояние, без да се налага да отклонявате поглед от пътя. При ниво на оборудване GT, 3D дигиталният дисплей дава приоритет на най-важната информация, като я извежда на преден план като холограма за по-добра видимост.

СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Насладете се на удобството от полуавтономното шофиране, благодарение на комбинацията от адаптивен круиз контрол с функцията Stop and Go и системата за поддържане на пътната лента. За да повиши Вашата безопасност и комфорт, новият Peugeot 308 SW е оборудван с широк набор от системи за подпомагане на водача.

ПРЕВЪЗХОДСТВО ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ

Избор на материали, дизайн, оборудване за свързаност, двигател, комфорт. При Peugeot 308 SW всичко е създадено с голям размах. На Ваше разположение за едно ново изживяване.
 
ПРЕВЪЗХОДСТВО ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ
Избор на материали, дизайн, оборудване за свързаност, двигател, комфорт. При Peugeot 308 SW всичко е създадено с голям размах. На Ваше разположение за едно ново изживяване.

БАГАЖЕН ОБЕМ

Задната врата е автоматизирана и може да я управлявате без ръце с леко движение на крака за по-лесен достъп. Функцията Magic Flat Ви позволява да спуснете задната седалка в багажника чрез механизъм, за да създадете равен под. В зависимост от версиите обемът на багажника може да достигне 1634 литра.

PLUG-IN ХИБРИД

С новия Peugeot 308 SW HYBRID се насладете на свободата да се движите, където пожелаете, включително в зони с ограничен трафик. Изпитайте удоволствието от шофирането в електрически режим – незабавно ускорение, безшумна работа, по-малко вибрации.

Предлагат се две опции за plug-in хибридно задвижване HYBRID 225 e-EAT8 и HYBRID 180 e-EAT8.

CONNECTED SERVICES

Направете пътуванията приятни и лесни и управлявайте новия Peugeot 308 SW HYBRID. С безплатното приложение MyPeugeot® можете дистанционно да управлявате зареждането или да програмирате предварително топлинния комфорт в купето на автомобила.

 
 
ИЗБЕРЕТЕ НИВО НА ОБОРУДВАНЕ

За да отговори на всички Ваши нужди и очаквания, Peugeot 308 SW се предлага в 3 нива на оборудване.
 
 
 
ИЗБЕРЕТЕ НИВО НА ОБОРУДВАНЕ
За да отговори на всички Ваши нужди и очаквания, Peugeot 308 SW се предлага в 3 нива на оборудване.
 

308 SW ACTIVE PACK

 на Peugeot с нивото на оборудване Active Pack, подходящо оборудвано да отговори на Вашите желания. 

From €377/month 

After a first deposit of €376.47

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.

 

Със следното оборудване:

 

  • Безключово стартиране на двигателя
  • Peugeot i-Cockpit® с персонализиран 10-инчов дигитален инструментален панел
  • 10-инчов централен сензорен екран и два предни USB-C порта
  • Асистент за паркиране на заден ход

 

Предлага се в бензинова, дизелова или plug-in хибридна версия.

308 SW ALLURE

Насладете се на удоволствието от качествения дизайн и оценете ефективността на ниво на оборудване Allure.

From €404/month 

After a first deposit of €403.65

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind. 

 

В допълнение към оборудване Active:

 

  • Тонирани задни странични стъкла и задно стъкло
  • Асистент при паркиране напред и камера за заден ход
  • Пакет Safety Plus
  • Свързана навигация

 

Предлага се в бензинова, дизелова или plug-in хибридна версия.

308 SW GT

Оставете се да бъдете съблазнени от отличителната елегантност и висококачествените технологии на ниво на оборудване GT.

From €468/month 

After a first deposit of €467.86

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.  

 

With the following equipment: 

     

  • 18-инчови алуминиеви колела KAMAKURA, диамантено шлифовани
  • Peugeot 3D i-Cockpit с дигитален 3D инструментален панел
  • Peugeot Connect SOS & Assistance

 

Предлага се в бензинова, дизелова или plug-in хибридна версия.

ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ НОВ 308 SW

Проектирахме широка гама аксесоари и нива на оборудване, за да задоволим всяка Ваша нужда.
 
ОБОРУДВАЙТЕ ВАШИЯ НОВ 308 SW
Проектирахме широка гама аксесоари и нива на оборудване, за да задоволим всяка Ваша нужда.

ОСНОВА ЗА БАГАЖНИК

ВАНА ЗА БАГАЖНИК

КОМПЛЕКТ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ СЕННИЦИ

НАПРЕЧНИ ГРЕДИ ЗА ПОКРИВ ВЪРХУ НАДЛЪЖНИТЕ

PEUGEOT 308 SW ЗА БИЗНЕСА

 

Вие сте бизнес потребител? Нямате и секунда свободно време за себе си? Възползвайте се от всички наши специални услуги. Конфигурирайте, поръчайте Вашия Peugeot 308 SW или запазете час за обслужване на Вашия автомобил директно от Вашия офис. Когато работим с професионалистите се разбираме бързо и лесно.

РАЗМЕРИ

РАЗМЕРИ

ВЪНШНИ РАЗМЕРИ НА 308 SW

Комби, удобно за всички семейства:

 

  • Дължина:   4636 мм
  • Широчина(i) Размерите не включват страничните огледала :  1852 мм
  • Височина:   1442 мм

 

ВЪТРЕШНИ РАЗМЕРИ НА 308 SW

На предните и на задните седалки пътниците се наслаждават на обширното вътрешно пространство за оптимален комфорт.

 

Предна част (Ред 1) 
  • Широчина при лактите:  1443 мм
  • Височина при торса:  891 мм  

 

Задна част (Ред 2) 

  • Широчина при лактите: 1414 мм
  • Широчина при коленете:  129 мм

ОБЕМ НА БАГАЖНИКА НА 308 SW

С улеснен достъп, новият багажник на PEUGEOT 308 SW предлага голям багажен обем.

 

  • 608 л за версията с двигател с вътрешно горене, при долната позиция на пода на багажника
  • 548 л за за Plug-in хибридна и електрическа версия

 
НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Електрическата мобилност на Peugeot няма да има тайни от Вас.

 

 

 
НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Електрическата мобилност на Peugeot няма да има тайни от Вас.

 

 
ЗАРЕДЕТЕ ВАШИЯ PLUG-IN HYBRID
PEUGEOT АВТОМОБИЛ

Как да зареждате Вашия plug-in Peugeot автомобил: можете да избирате между зареждане у дома или на обществена зарядна станция.
 
ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА ДА ШОФИРАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
Според Peugeot електрическата технология съчетава следните предимства: бързо зареждане, оптимизиран пробег според Вашите пътувания, свързана технология и др.
 
ВИЖТЕ НАЛИЧНИ ОЩЕ СЕГА
Открийте всички налични предложения от Peugeot и се възползвайте от ексклузивните ни оферти за plug-in хибридни автомобили.