СПОДЕЛЯТ ЕДНАКВИ ЦЕННОСТИ

PEUGEOT FOCAL

От 2014 г, пътищата на PEUGEOT и FOCAL се пресичат, за да превърнат звука на борда на концептуалните и серийните автомобили в източник на удоволствие за водача и пътниците. Проекти, в които са споделени и популяризирани силни ценности, каквито двете компании въплъщават и защитават: високи дизайнерски стандарти, френски опит и високи технологии. С обединяването на силите на PEUGEOT и FOCAL, за да създадат изключителено звуково изживяване в автомобила, двата бранда работят заедно отвъд обикновения дизайн на Hi-Fi система за автомобил. Те се фокусират върху всички детайли в услуга на звука. Поради това, за да се разкрие и усети напълно майсторството на Hi-Fi Premium FOCAL системата на борда на автомобилите PEUGEOT, екипите се обръщат към френския композитор Бенджамен Шелден, за да напише музика на песен: Златния лъв. Тази ексклузивна песен показва качеството на аудио системата и средата на слушане. PEUGEOT и FOCAL споделят постоянния си стремеж към акустично съвършенство, докато си представят тяхното общо бъдеще.   

Интериорният дизайн на всеки модел на PEUGEOT, оборудван със система Focal, се възползва от специфична разработка, свързана с опцията Hi-Fi. Тази споделена и прецизна работа по интегрирането на високоговорителите надминава простото поставяне в купето на превозното средство. Тя е резултатът от няколко години създаване на съвместен дизайн на стратегически елементи гарантиращи крайното качество на акустиката. Всяка зона в автомобила се изследва и изучава старателно: табло, стъклопакет, врати. Всичко се основава на дизайн и материали, за да се получи най-добрата твърдост, да се елиминират вибрациите и да се оптимизира монтажа на системата.

Новите PEUGEOT 3008 & 5008

PEUGEOT 5008

2016 г.: PEUGEOT 3008 и 5008 предлагат световна премиера на FOCAL премиум акустична система като оригинално опционално оборудване. Целият опит на Focal е събран в инсталация, която се състои от 10 високоговорителя с най-съвременни технологии за удоволствие от чистия звук на борда на автомобила.

В допълнение към подробните високи тонове, предоставени от четирите обърнати алуминиеви пищялки, се добавя баланс и звукова прецизност, осигурени от четирите 165 мм басови високоговорителя и 80 мм централен канал с мембрани POLYGLASS.. 200 милимеровият тризвуков субуфер Power Flower™ с тройна гласова намотка осугурява динамични ниски честоти. 515 ватов, 12 канален хибриден усилвател клас AB/D, оркестрира всичко това. Точно тези прецизни технологични решения, произлизащи от 40 годишна техническа история и иновация на марката, формират основата на Hi-Fi Premium FOCAL системата, която се е превърнала в еталон за аудио системи в цялата гама на PEUGEOT.

Новите PEUGEOT 508 & 508 SW

Peugeot 508 SW FOCAL

2018 г: PEUGEOT и FOCAL обединяват сили за новите 508 и 508 SW. Успехът на Hi-Fi Premium системата с 10 високоговорителя, интегрирана в PEUGEOT 3008 и 5008, очевидно е отправната точка на проекта за перфектно адаптиране в тези два нови модела.

Преработвайки дизайна, с перфорирани алуминиеви решетки за високоговорителите и персонализирана интеграция на системата в тези нови пътнически купета, екипите на Focal са достигнали границите на комфорта на борда и са ги надскочили. Врати, прозорци, централна конзола и субуфер: аудио системата възстановява предишната си слава в услуга на шофирането и най-чистия звук.  

С този нов проект, PEUGEOT и FOCAL предефинират кодовете на слушане-в-движение. Представени в новите 508 & 508 SW "First Edition" и предлагани на всички купувачи от лансирането, новите LISTEN WIRELESS PEUGEOT слушалки включват цялата акустична експертиза и естетика на двете марки за увеличаване на часове на слушане.