PEUGEOT Partner

Открийте новия ван PEUGEOT e-Partner и предимствата на неговия 100% електрически двигател. 
Електрическият ван e-PARTNER притежава всички силни страни на PARTNER, за да улеснява вашата професионална дейност и да отговаря на всичките ви нужди.

ПРЕДИМСТВА

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ

/image/29/9/peugeot-partner-2101styp001-web30.767299.jpg

УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Нови усещания в 100% електрически режим:

 • 275 км пробег, съгласно WLTP
 • Плавно и лесно шофиране с по-малко вибрации
 • Бързо ускорение, благодарение на мигновеното предаване на въртящия момент
 • Безшумен двигател

ИКОНОМИИ

Множество предимства, сред които:

 • По-ниска цена на електроенергията от тази на горивото
 • Намалени разходи при поддръжка
 • Нулеви CO2 емисии
 • Оптимизиран жизнен цикъл на батерията в режим “ECO” 

ОПРОСТЕНОСТ & МОБИЛНОСТ

Достъпни функции, създадени за Вас:

 • Лесно и интуитивно зареждане
 • Насладете се на свобода да паркирате в града без ограничения
 • Управлявайте автомобила си лесно и достъпно с приложението MyPeugeot®

eMotion Loyalty Card

За закупилите нов електрически или хибриден автомобил

Picture 1-1

Преминете лесно на 100% електрически или plug-in хибриден автомобил PEUGEOT с програмата ни за лоялни клиенти e-MOTION

Възползвайте се от възможността още сега да получите специални преференции, които са валидни само за притежателите на 100% електрически или plug-in хибриден автомобил PEUGEOT.

ДИЗАЙН

Верен на концепцията на Марката, новият PEUGEOT e-PARTNER запазва атлетичния, солиден и внушителен стил на дизеловите и бензиновите версии, допълнен с отличителни елементи като монограма „e-PARTNER“ върху задната част.

COCKPIT® В ПЪЛНА e-ВОЛЮЦИЯ:

/image/29/6/peugeot-partner-2101styp207-web30.767296.jpg

PEUGEOT i-Cockpit® се развива в технологично отношение с два нови инструментални панела, извеждащи цялата информация, необходима за правилното управление на едно изцяло електрическо превозно средство.

 Стандартният аналогов инструментален панел е адаптиран за управление на електрическо превозно средство и е оборудван с:

 • Уред за измерване на мощността (powermeter) за извеждане нивото на консумацияi,
 • Индикатор за консумацията на уредите за температурен комфортi,
 • Индикатор за заряда на батерията,
 • Цветна матрица, изобразяваща енергийните потоци, проследяването на заряда (текущ или отложен), информацията от бордовия компютър и пробега.
/image/29/5/peugeot-partner-2101styp206-web30.767295.jpg

Като опция можете да имате изцяло дигитален инструментален панел, за първи път в сегмента на електрическите ванове, с 10-инчов дигитален дисплей с висока резолюция, интегриран в панела. Извеждането на информацията, включващо най-новите разработки в графичния дизайн на PEUGEOT, е с пълни възможности за конфигуриране и персонализация.

Инструменталният панел има няколко режима на извеждане, леснодостъпни от волана, което позволява на водача да настрои своя PEUGEOT i-Cockpit® изцяло според желанията си. Това може да включва например акцент върху навигацията, управлението на енергийните потоци или системите в помощ на водача... всичко, което водачът счита за най-полезно.

/image/29/3/peugeot-partner-2101styp204-web30.767293.jpg

На централно място в бордното табло е разположен сензорният екран с пакет за свързана навигация, осигуряващ достъп до менюто „Electric“ с докосване на съответния бутон. След това можете да обхождате менютата:

 • Flux“ за директен преглед на енергийните потоци,
 • Statistics“ за извеждане на статистика за консумацията,
 • Charge“, което позволява планиране на отложено зареждане.

Можете също да видите налични зарядни станции и оставащия пробег или да зададете времето за предварителна климатизация на кабината.

Неразделна част от ежедневието, смартфоните също се интегрират хармонично в новия PEUGEOT e-PARTNER. Информацията се извежда на централния екран благодарение на съвместимостта с MirrorScreen, включително с протоколите за свързване Apple CarPlay™ и Android Auto™.

/image/29/2/peugeot-partner-2101styp203-web30.767292.jpg

Централната конзола е обновена и съдържа новия лост за управление на скоростната кутия „e-Toggle“i, селектора за трите режима на шофиранеi, бутона „В“ за активиране на режима на спиране „BRAKE“ с усилено намаляване на скоростта за увеличаване на пробега и пространство за вещи с индукционно зареждане на смартфони.

Новият PEUGEOT e-PARTNER е с електрическа ръчна спирачка като стандартно оборудване. Освен че освобождава място на пода, тази автоматична функция добавя комфорт и спокойствие при ежедневното шофиране.

НУЛЕВИ ЕМИСИИ, НУЛЕВ КОМПРОМИС

Новият PEUGEOT e-PARTNER е наличен в същите версии както с бензинов/дизелов двигател, за да отговори на всички начини на ползване:

 • Фургон (две дължини: Standard 4,40 м и Long 4,75 м, до три места със седалка Multiflex),
 • Дълбока кабина (до пет места, фиксирани или сгъваеми, само във версия Long),
 • Полезният обем до 4,4 м³ за версия Long (3,8 м³ за версия Standard) е абсолютно същият както при версиите с бензинов/дизелов двигател, благодарение на инсталирането на батерията под пода, без никакво въздействие върху товарния обем
 • Височина под 1,90 м, която гарантира достъп до повечето паркинги.

Новият PEUGEOT e-PARTNER е специално създаден да отговори на още повече нужди и ще бъде наличен с нива на оборудване PRO и PREMIUM, както и с готови версии ASPHALT (за водачи, които изминават дълги разстояния) и GRIP (за трудни пътни условия).

100% ЕЛЕКТРИЧЕСКА ТЕХНОЛОГИЯ

Ефективността на е-вана от следващо поколение

/image/30/4/peugeot-par-2021-400-fr-wip-web30.767304.jpg

Високопроизводителна батерия

Електрическото превозно средство PEUGEOT e-Partner ( в двете си версии Standard и Long) съдържа високоволтова батерия с капацитет от 50 kWh, която осигурява пробег до 275 км според версията и протокола за сертификация WLTPi, интелигентно разположена така, че да се запази пространството на борда и товарния обем.

Капацитетът на батерията от 50 kWh в реални условия на употреба гарантира, че 80% от потребителите ще бъдат в състояние да пътуват между 190 и 275 км с едно зареждане. Пробегът зависи от различни фактори, особено от скоростта и използването на оборудване за комфорт. Свързан с топлообменната верига на пътническата кабина, термичният контрол на батерията оптимизира времето за зареждане, пробега и експлоатационния живот.

Батерията е с гаранция 8 години или 160 000 км за 70% от своя капацитет на зареждане.

/image/30/5/moteur-ek0-fond-clair-1250pixels.660563.767305.jpg

Електрически двигател

Двигателят с мощност 100 kW (136 к.с.) осигурява незабавно ускорение благодарение на своя моментален въртящ момент от 260 Нм, както и удоволствието от плавно, динамично и тихо шофиранеi.

Електрическият силов агрегат е подобен на този при новия PEUGEOT e-EXPERT. Редукторът на оборотите е адаптиран по подобен начин, за да изпълнява ограниченията за натоварване, присъщи за лекотоварните превозни средства.

ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

/image/30/0/peugeot-partner-2101styp102-web30.767300.jpg

Пробегът и зарядът на батерията на PEUGEOT e-Partner ви позволяват да изминете 275 км съгласно протокола за сертификация WLTPi (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Протоколът WLTP дава на потребителите по-точна и реалистична представа за стойностите на пробега в зависимост от действителното използване на автомобила.

Научете повече за протокола WLTP    Научете повече за пробега    Съвети за удължаване на пробега

КОИ СА ФАКТОРИТЕ, КОИТО ВЛИЯЯТ НА ПРОБЕГА?

/image/28/3/vitesse.767283.png
СКОРОСТ

При постоянна скорост 130 км/ч пробегът на едно 100% електрическо превозно средство е половината от стойността по WLTP.

/image/28/4/temp-ratures.767284.png
КОМФОРТ ИЛИ ОТОПЛЕНИЕ

Разликата в пробега между пролетта и зимата може да варира до 35%. Предварителната климатизация на автомобила, докато той е включен в електрическата мрежа, е един от най-ефикасните начини да се увеличи пробегът и да се ограничи влиянието на отоплението или охлаждането.

/image/28/5/style-de-conduite.767285.png
СТИЛ НА ШОФИРАНЕ

Еко-шофирането се подобрява с електрическите превозни средства: плавните ускорения и рекуперативното спиране могат да спестят 15% от вашия пробег.

/image/28/6/1432-e79weightalert-med-ivi.644515.767286.png
ТРАНСПОРТИРАН ТОВАР

Пренасяната маса влияе на пробега на вашето лекотоварно средство, също както при автомобилите с двигател с вътрешно горене. Пробегът по WLTP е дефиниран с около половината от полезния товар.

/image/28/3/vitesse.767283.png
СКОРОСТ

При постоянна скорост 130 км/ч пробегът на едно 100% електрическо превозно средство е половината от стойността по WLTP.

/image/28/4/temp-ratures.767284.png
КОМФОРТ ИЛИ ОТОПЛЕНИЕ

Разликата в пробега между пролетта и зимата може да варира до 35%. Предварителната климатизация на автомобила, докато той е включен в електрическата мрежа, е един от най-ефикасните начини да се увеличи пробегът и да се ограничи влиянието на отоплението или охлаждането.

/image/28/5/style-de-conduite.767285.png
СТИЛ НА ШОФИРАНЕ

Еко-шофирането се подобрява с електрическите превозни средства: плавните ускорения и рекуперативното спиране могат да спестят 15% от вашия пробег.

/image/28/6/1432-e79weightalert-med-ivi.644515.767286.png
ТРАНСПОРТИРАН ТОВАР

Пренасяната маса влияе на пробега на вашето лекотоварно средство, също както при автомобилите с двигател с вътрешно горене. Пробегът по WLTP е дефиниран с около половината от полезния товар.

БЪРЗИ И ЛЕСНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Предлагат се различни решения за зареждане, за да ви помогнат да извлечете максималното от 275-километровияi пробег по WLTP на новия PEUGEOT e-Partner.

Налични са два типа бордови зарядни за всички нужди и всички решения за зареждане на клиентите - еднофазно зарядно с мощност 7,4 kW като стандартно оборудване и опционално трифазно зарядно с мощност 11 kW.

Свързан с топлообменната верига на пътническата кабина, термичният контрол на батерията позволява бързо презареждане, оптимизиран пробег и удължен експлоатационен живот.

 Научете повече за зареждането

/image/29/1/peugeot-partner-2101styp202-web30.767291.jpg

Зареждане у дома и на работното място

PEUGEOT e-Partner се зарежда от обикновен домашен контакт със стандартен кабел, предоставен заедно с превозното средство, или от усилен контакт (тип Green’Up) и така намалява времето за зареждане до 15 часаi благодарение на специален кабел, наличен като аксесоар.

Можете да зареждате своето компактно електрическо превозно средство Peugeot e-Partner  по-бързо и безопасно, като използвате Wall Box: пълно зареждане може да се постигне за по-малко от

 • 7 1/2 часа от Wall Box с мощност 7,4 kW, свързана с бордовото зарядно устройство с мощност 7,4 kW като стандартно оборудване
 • 5 часа с използване на Wall Box с мощност 11 kW, свързана с опционалното бордово зарядно устройство с мощност 11W.

Wall Box е най-безопасният и най-бързият начин за зареждане.

/image/28/7/peugeot-partner-2101styp003-web30.767287.jpg

Зареждане на обществени зарядни станции

Температурната регулация на батерията ви позволява да използвате зарядните станции за бързо зареждане с мощност 100 kW и да достигнете 80% от заряда само за 30 минутиi. В цяла Европа се предлага широка мрежа от 185 000 обществени зарядни станции.

ПРОБЕГ

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

/image/29/0/peugeot-partner-2101styp104-web30.767290.jpg

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

Новият електрически PEUGEOT e-Partner предлага три режима на шофиране:

 • Eco (60 kW, 190 Нм): подпомага пробега и плавното шофиране,
 • Normal (80 kW, 210 Нм): оптимален за ежедневна употреба
 • Power (100 kW, 260 Нм): оптимизира експлоатационните показатели при транспортиране на тежки товари.
/image/29/2/peugeot-partner-2101styp203-web30.767292.jpg

РЕЖИМИ НА СПИРАНЕ

Рекуперативното спиране предлага две нива на спиране с помощта на двигателя, които ви позволяват да зареждате батерията при намаляване на скоростта:

 • Moderate (режим по подразбиране), за усещания, сходни с тези при превозно средство с бензинов/дизелов двигател,
 • Increased (достъпен чрез натискане на бутон „B“ от „Brake“ - Спирачка, на скоростния лост), за подчертано намаляване на скоростта при освободен педал на газта с цел увеличаване на пробега.

 

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

РЕЖИМИ НА СПИРАНЕ

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

ПРОФЕСИОНАЛНИ СПЕЦИФИЧНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УСЛУГИ

РЕШЕНИЯ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ЖИВОТА

Наслаждавайте се на повече независимост от всякога при управлението на вашия електрически автомобил, благодарение на услугите, предлагани от MYPEUGEOT.

е-508 remote controls

REMOTE CONTROLS

Взаимодействайте дистанционно с вашето превозно средство чрез MyPeugeoti (контрол и планиране на зареждането, за да се възползвате от по-ниските тарифи и да зададете предварително температурата в кабината наред с други опции).

ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ

Целта е да се предложи в крайна сметка еквивалентна обща цена на притежание - TCOi на електрическо превозно средство спрямо превозно средство с двигател с вътрешно горене.

Първоначалният разход за закупуване на електрическо превозно средство е по-висок, но трябва да се вземат предвид всички фактори:

 • По-висока остатъчна стойност при препродажба на пазара на употребявани автомобили,
 • По-ниски разходи за поддръжка (около 50% по-ниски за 48 месеца),
 • По-ниски разходи на енергия (до 70% по-ниски в сравнение с бензинов/дизелов двигател).

ФИНАНСИРАНЕ

Финансиране на вашия електрически автомобил или автопарк

Peugeot предлага различни начини за финансиране на вашето електрическо превозно средство. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Радвайте се на електрически служебен автомобил и плащайте месечни лизингови вноски, адаптирани спрямо вашите нужди и бюджет. Едно от предимствата на този начин на финансиране е, че той включва редица услуги, които може да изберете, за да посрещнете нуждите на своя бизнес като поддръжка, ремонти и помощ при повреди.

В края на своя дългосрочен лизинг изберете ново превозно средство или просто върнете автомобила, който ползвате.

Също като при дългосрочните лизинги, лизингът с опция за закупуване ви позволява да имате електрически автомобил срещу заплащането на месечни лизингови вноски. В края на договора имате възможността да закупите превозното средство, като упражните опцията си за покупка.

MYPEUGEOT

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С АВТОМОБИЛА СИ

MyPeugeot_app_bg

Възползвайте се от персонализирани услуги, синхронизирани с Вашия акаунт, в реално време с безплатното приложение MyPeugeot®i:

 • Следете данните на автомобила си (данни за пътуванията, локация).
 • Получете бърз и лесен достъп до Assistance.
 • Следете данните за обслужването на автомобила си.
 • Лесно проследявайте зареждането на батерията и задавайте температурата в купето.