ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

КОНФИГУРИРАЙТЕ PEUGEOT 5008

Интересувате ли се от PEUGEOT 5008 SUV? Направете следващата крачка с конфигуратора на PEUGEOT: изберете ниво на оборудване, двигател, цвят и тапицерия, и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ 7-местен SUV!

 

Избрали сте PEUGEOT 5008 SUV: елегантен и практичен, технологичен и с просторен интериор, този автомобил е предлага удобството на 3-ти ред седалки. Започнете персонализацията като изберете нивото на оборудване: ACTIVE PACK, ALLURE PACK или GT.

 

PEUGEOT предлага двигатели, съчетаващи производителност и ефективност, които осигуряват динамика и икономичност. По отношение на комфорта по време на шофиране, можете да изберете механична или автоматична скоростна кутия.

 

След като сте избрали нивото на оборудване, минете на следващия етап от конфигуратора като изберете двигателя. След това изберете цвета на Вашия автомобил (Rouge Ultimate, Gris Platinium, Bleu Celebes...). И накрая можете да персонализирате интериора на Ваши автомобил, да откриете стандартното оборудване и да изберете опционално допълнителни аксесоари.