BUY-BACK. ВЯРНАТА ПОСОКА

AP_3008_2020_ACC_WALL_BOX_1_1920x1080

ЗАМЕНЕТЕ СТАРИЯ СИ АВТОМОБИЛ С НОВ

Сега е идеалният момент настоящият Ви автомобил (лек или лекотоварен) да се „превърне“ в нов модел Peugeot. Предлагаме Ви условия, които ще направят тази замяна практична, удобна и изгодна.

BB-2-1

Защитете цената на стария си автомобил от амортизацията. Нека направим оценката му сега. Ще Ви дадем добра оферта за изкупуването му, която ще запазим валидна до самия момент на замяната, като ще Ви спестим време и редица други неудобства.

BB-2-2

Защитете цената на новия си автомобил от инфлацията и си осигурете доставка с договор за покупка. Само сега може да поръчате с минимален аванс от 1% (свържете се с търговците ни за потвърждаване на това условие).

BB-2-3

Не се лишавайте от настоящия си автомобил до момента на размяната – удобство, на което може да разчитате с нас, независимо от датата на доставка.

Използвайте формата за предварителна оценка, за да получите ориентир за цената на стария Ви автомобил. Изпратете ни и конфигурацията на новия желан от Вас модел и се свържете с търговските ни консултанти за повече информация чрез контактната форма, предоставена тук или в удобен за Вас център на Peugeot, както и на телефон: +3592 892 11 29