PEUGEOT RAPIDE - ЕКСПРЕСНИ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ

rapide

Наш основен приоритет е предпазването на нашите клиенти и служители с прилагането на извънредни мерки в оторизираните сервизи на PEUGEOT:

  • засилена дезинфекция и третиране на помещения и повърхности
  • спазване на максимална физическа дистанция между служители и клиенти
  • ангажимент за прием само по един клиент
  • отделяне на допълнителен ресурс за онлайн обслужване

Вижте повече за процедурата за извършване на сервизни услуги тук.

PEUGEOT RAPIDE - ЕКСПРЕСНИ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ

Бърз сервиз: тъй като ценим времето ви, ремонтните операции се извършват за по-малко от един час. В „Peugeot Rapide“ се поддържа постоянна наличност от резервни части и консумативи. С или без резервация, удобството ви е гарантирано: не е необходим предварително записан час, но ако за вас е по-удобно, можете да запишете час по телефона или он-лайн. Вратите на „Peugeot Rapide“ са отворени за Вас и Вашия автомобил от понеделник до събота.

Конкуретна цена : пакетна цена на услугите, която включва труд, консумативи и 15 безплатни проверки на автомобила. Цената се определя преди вашия автомобил да бъде обслужен. „Peugeot Rapide“ включва 6 сервизни услуги на конкурентни цени: смяна на масло, гуми, накладки, ауспух и акумулатор, а също така и прецизно измерване на геометрията на ходовата част на автомобила, посредством най-съвременни 3D стендове.

Намерете ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.