ЗАЩОТО ВЪНШНИЯТ ВИД НЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

tenekedjiiski

Наш основен приоритет е предпазването на нашите клиенти и служители с прилагането на извънредни мерки в оторизираните сервизи на PEUGEOT:

  • засилена дезинфекция и третиране на помещения и повърхности
  • спазване на максимална физическа дистанция между служители и клиенти
  • ангажимент за прием само по един клиент
  • отделяне на допълнителен ресурс за онлайн обслужване

Вижте повече за процедурата за извършване на сервизни услуги тук.

Тенекеджийски и бояджийски

Бърза писта предлага експресни бояджийски услуги за автомобили с малки щети – ожулвания, драскотини, леки деформации и други.

Без предварително записване. Срок на изпълнението от 1 до 3 дни – уточнява се при приемането. Бърза писта е най-добрият начин притежателите на автомобили „Peugeot“ да поддържат колата си в перфектна форма и вид. Ние знаем, че те държат на детайла!

Намерете ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.