e-mobility-1920x768
e-Mobility
Достъпна е-Мобилност от Peugeot

Управлявайте зареждането и температурата в автомобила си,
още преди да седнете зад волана, с приложението MyPeugeot.i

/image/10/4/home.609104.png

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ ЗА СТЕПЕНТА НА ЗАРЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

Проследете оставащия заряд на Вашия електрически автомобил на началната страница на приложението MyPeugeot. Имате възможност да проверите дали автомобилът е свързан коректно със зарядната станция, както и дали режимът на зареждане е бърз или стандартен чрез иконата в горния ляв ъгъл на екрана.

УПРАВЛЯВАЙТЕ ЗАРЕЖДАНЕТО ОТ РАЗСТОЯНИЕ

След като Вашият електрически автомобил PEUGEOT е включен в зарядната станция, можете да контролирате зареждането му  чрез смартфона си. Имате избор между зареждане на превозното средство веднага или зареждане според предварително определен от Вас график. Възможно е също да следите скоростта на зареждане и оставащото време до пълен заряд. Приложението ще Ви уведоми, ако автомобилът Ви неочаквано спре да се зарежда. MyPeugeot ще подаде сигнал и ако автомобилът се е заредил напълно.

/image/10/5/charge.609105.png

/image/10/6/clim.609106.pngЗАДАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕМПЕРАТУРАТА В АВТОМОБИЛА

Насладете се на оптимален комфорт и перфектна температура още с влизането в автомобила, благодарение на приложението MyPeugeot, чрез което имате възможност предварително да затоплите или охладите купето на автомобила си, независимо дали той се зарежда или не. Ако електрическият Ви автомобил е включен в зарядна станция, това няма да се отрази на нивото на неговия заряд. За допълнителен комфорт в купето на Вашето PEUGEOT, чрез услугата Remote Controls, имате възможност да планирате температурата на автомобила си по-рано и да определите кога той да се затопли или охлади, независимо от климатичните условия.

 

/image/10/7/mypeugeot-icon-app.609107.png

Услугата Remote Controls ще бъде достъпна само чрез приложението MyPeugeot.

Вижте повече >