Тенис турнир PEUGEOT 2022

tt

За 21-ва година София Франс Ауто организира най - големия любителски турнир за смесени двойки в България – “Peugeot 2022”. Заповядайте на 14 и 15 май 2022 г. на кортовете на „Тенис клуб Левски“ в гр. София.

Участниците и публиката ще се наслаждават на динамична игра, незабравими емоции и оспорвани битки. За спортсменската атмосфера и максималния комфорт на играчите ще имат грижата организаторите и партньорите на турнира в лицето на BNP PARIBAS, Загорка, Аргент-2002 и др. Главният съдия на турнира - Мария Раденкова ще следи за правилата и чистата игра.

Събитието ще се проведе в неотменимия дух на приятелство, а позитивните емоции ще изпълват уикенда. Всяка двойка, ще има възможността да премери сили с останалите тенисисти любители и да се забавлява по пътя към победата и голямата награда.

На събитието ще имате възможност да видите и докоснете и най-новото попълнение в гамата на марката – Новия 308. Моделът е първият с новата емблема на Peugeot и олицетворява идеята за бъдещото технологично, стилистично и дизайнерско развитие на френския лъв.