ДВА СЕРВИЗА В ТОП 3 НА "АВТОМОБИЛЕН СЕРВИЗ НА ГОДИНАТА"

Два сервиза в Топ 3 за "Автомобилен сервиз на годината"

Конкурсът „Автомобилен сервиз на годината“, организиран от Shell, за пореден път отличи оторизираните сервизи на Peugeot: София Франс Ауто – Търговски и сервизен комплекс София 3 и София Франс Ауто – Велико Търново, които заеха призови места в надпреварата. В категорията „Голям многофункционален сервиз“ София Франс Ауто-ТСК София 3 зае престижното 3-о място. София Франс Ауто – Велико Търново спечели втора награда в категорията „Компактен мултифункционален сервиз на оторизиран представител“. ТСК3 бе отличен и в новата категория за конкурса – „Обслужване на хибриди и електрически автомобили“, където зае 2-ро място.

Отличията на най-добрите автомобилни сервизи бяха връчени в София на 29 юни по време на церемонията „Автомобилен сервиз на годината 2017“, организирана със съдействието на сп. BBC Top Gear България, в присъствието на знаменитости, сред които Деси Бакърджиева, Григор Григоров, Дидо от Д2, Филип от Bri4ka и др. Победителите бяха определени от експертно жури от автомобилни специалисти и бяха избрани сред 23-те сервиза, преминали във втория кръг на конкурса.

Наградите са признание за отговорността на сервизния екип за грижата за автомобила, качеството на базата и оборудването, условията на работа, броя и квалификацията на персонала, гамата от предоставяни услуги, иновациите в работата и обслужването на клиентите.

Отличията за сервизния център на Peugeot на бул. Ботевградско шосе 459 в гр. София са поредното признание за комплекса, който тази година бележи 10 години от откриването си. В него се обслужва един от първите серийни електрически автомобили – Peugeot iOn.

София Франс Ауто-ТСК София 3, няколкократен носител на приза „Автомобилен сервиз на годината“, е най големият търговско-сервизен комплекс на Peugeot в България с разгъната обща площ от 5200 кв.м. Комплексът разполага с изложбен салон, в който могат да бъдат разположени 24 нови автомобила, както и мотопеди и велосипеди
Сервизната част разполага с бърз сервиз, задълбочен сервиз, бояджийно и тенекеджийно отделение, изградени и оборудвани съобразно най-модерните технологии. Работи се с диагностичната система DiagBox, която позволява директна диагностика на автомобилите в реално време от световнaта техническa платформa на Automobiles Peugeot в град Сарсбрук, Германия. В центъра действа и концепцията Peugeot Rapide – сервиз за бързи ремонти без предварителното записване на час. Това са експресни услуги със специални пакетни цени за различните модели: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, диагностика на ходова част и динамичен баланс на автомобилни колела. Всичко това се извършва с висококачествени резервни части и консумативи и с гаранция за качество.

София Франс Ауто – Велико Търново е разположен на западен изход на главен път Е772 Варна-София, разклон с. Леденик, на терен от 9540 кв.м., а разгънатата застроена площ на сградата е 3200 кв. м.
Сервизната част разполага с бърз сервиз, задълбочен сервиз, бояджийно и тенекеджийно отделение, също изградени и оборудвани съобразно най-модерните технологии. На клиентите се предлагат пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила, тенекеджийски услуги, изправяне на тежко повредени каросерии и боядисване. В комплекса е представена и концепцията Peugeot Rapide – сервиз за бързи ремонти.