/image/68/7/e-legend-interior-banner.461687.jpg
/image/68/7/e-legend-interior-banner.461687.jpg
e-LEGEND Concept

Нашата единствена цел е да се почувствате колкото се може по-комфортно в колата си, когато шофирате, сякаш сте във вашия дом. Една фина комбинация от високотехнологични компоненти и изтънчени материали.

ПОТАПЯЩА, ТОПЛА ЕМОЦИЯ

 Разположен из целия интериор, дигиталният материал (или дигиталната интерпретация на истински материали) е разделен на две основни теми: мрежи с линии, подобни на бронз, или мрежи с линии, имитиращи дърво за мебели. Той се излъчва на 16 екрана с различни размери, например: 49-инчов извит екран под предния волан за пътниците, 29-инчови във вратите или 12-инчов на всеки сенник.  Дигиталните материали са старателно обмислени, за да пасват перфектно и да се сливат в купето. Централната конзола осигурява достъп до основните функции за шофиране чрез въртящ се контролер и 6-инчов сензорен екран. Дигиталната лента отляво на волана се състои от контекстуални и конфигуруеми команди в зависимост от режима на шофиране.

/image/68/5/peugeot-e-legend-1809heme304-small.461685.jpg

Дизайнът на седалките Н и вертикалните подплънки са вдъхновени от PEUGEOT 504 Coupé: повече обем с възможно най-компактните размери, комфортно пасващи и съчетаващи лекота и стимулираща опора благодарение на употребата на мемори пяна. Подглавниците са напречни, регулируеми или напълно свалящи се и интегрирани в седалката.

 

Интуитивният i-Cockpit® на PEUGEOT надгражда PEUGEOT i-Cockpit®, характерен за моделите на марката. Той включва слушалки с 3 копчета и ултра компактен волан.

/image/68/4/peugeot-e-legend-1809heme453-small.461684.jpg

За пълното обгръщащо преживяване и персонализация на интериора автомобилът се ароматизира от дифузер на парфюм. EX-NIHILO® създаде два парфюма специално за PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT.