ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

КОНФИГУРИРАЙТЕ Новият PEUGEOT 2008

Интересувате ли се от Новият PEUGEOT 2008 SUV? Направете следващата крачка с конфигуратора на PEUGEOT: изберете ниво на оборудване, двигател, цвят и тапицерия, и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ градски SUV!

 

Избрали сте Новият PEUGEOT 2008 SUV: компактен и универсален, с вълнуващ дизайн, технологично усъвършенстван и изискан, този автомобил е създаден за максимално удолволствие от шофирането. Започнете персонализацията като изберете нивото на оборудване: ACTIVE, ALLURE или GT.

 

PEUGEOT предлага ефективни двигатели с вътрешно горене и 100% електрически двигател. По отношение на комфорта по време на шофиране, можете да изберете механична или автоматична скоростна кутия.

 

След като сте избрали нивото на оборудване, минете на следващия етап от конфигуратора като изберете двигателя. След това изберете цвета на Вашия автомобил (Rouge Elixir, Gris Platinium, Bleu Vertigo...). И накрая можете да персонализирате интериора на Ваши автомобил, да откриете стандартното оборудване и да изберете опционално допълнителни аксесоари.