ОЗОНИРАНЕ НА КУПЕ

ozonator

В купето на автомобила може да се усеща неприятна миризма, дори то да е добре проветрено. Това вероятно е вследствие на натрупани бактерии в климатичната система, под стелките, в тапицерията или на други трудно достъпни места. Това прави средата в автомобила както неприятна, така и нездравословна.
Този проблем може да бъде разрешен чрез озониране. Това е най-съвременна технология, която използва свойствата на озона без нужда от допълнителни химикали. Озонът е алотропна форма на кислорода, която е разпространена в атмосферата, но бързо се разпада. Той е силен окислител и благодарение на това премахва натрупаните замърсявания.

Предимствата от озонирането са:
-убива бактериите и прави средата по-здравословна
-премахва влагата и плесена
-премахва миризмите
От услугата може да се възползвате в:
- София Франс Ауто ТСК1 - София, бул. "Цариградско шосе" - 10 км
- София Франс Ауто ТСК2 - София, Люлин 10, бул. "Д-р Петър Дертлиев"
- София Франс Ауто Русе - ул. Иван Ведър 5

Намерете ни на картата

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

Нашите ангажименти

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

Ценообразуване

Цената на сервизните услуги в PEUGEOT се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

Без излишни разходи

Сервизните техници в Peugeot ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

Качество и гаранция

Сервизните специалисти на PEUGEOT са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.