/image/33/4/peugeot-gam-2020-002-fr-small.746334.jpg
/image/33/5/peugeot-gam-2020-002-fr-640x480.746335.jpg

Открийте новото усещане при шофиране с plug-in хибридите на PEUGEOT. Plug-in хибридите са многофункционални автомобили, които Ви позволяват да се насладите на дълги пътувания.

Преминете в напълно електрически режим за пробег от 59 кмi по WLTP. Нашата гама plug-in хибриди задоволява Вашите нужди, като комбинира иновативен дизайн и най-нови технологии без компромиси.

ПРЕДИМСТВАТА НА PLUG-IN ХИБРИДИТЕ

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА ГАМА ОТ PLUG-IN ХИБРИДИ

new308_newp_4plg

НОВИЯТ PEUGEOT 308

Новият PEUGEOT 308 впечатлява с първокласен дизайн, който благодарение на своя смел характер и динамично излъчване притежава мощна притегателна сила.

За да изживеете още по-интензивно и пълноценно всеки един момент зад волана, можете да разчитате на иновативните и практични технологии на усъвършенствания PEUGEOT i-Cockpit®. Усетете комфорта, предлагащ най-доброто съчетание на ефективност и производителност, и се оставете да бъдете покорени от гамата PLUG-IN ХИБРИДНИ, БЕНЗИНОВИ И ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

new308sw_newp_4plg

НОВИЯТ PEUGEOT 308 SW

Отърсете се от стереотипите и се насладете на всеки момент зад волана на новия PEUGEOT 308 SW.

Оставете се да бъдете вдъхновени от неговия изразителен, бунтарски стил и нови технологии, предназначени да повишат качеството на изживяването ви на борда.

Ангажиментът на марката „Силата на избора“i е разгърнат с пълна сила и ви дава свободата да изберете вашия нов PEUGEOT 308 SW, оборудван с ефективен бензинов, дизелов или plug-in хибриден двигател.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

3008_newp_4plg

Открийте новите PEUGEOT 3008 HYBRID и HYBRID4

Открийте гамата хибридни автомобили на PEUGEOT. Благодарение на неповторимата модулируемост на PEUGEOT 3008 HYBRID, персонализирайте Вашия автомобил и се отправете към следващото си приключение. Можете да изберете между предно задвижване или 4х4 за подобрен контрол при всякакъв терен.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

508_newp_4plg

Открийте новият PEUGEOT 508 HYBRID

Открийте луксозния седан на марката в гамата от plug-in хибриди на PEUGEOT. Със своя спортен вид новият 508 HYBRID е основен партньор във Вашите ежедневни пътувания. Преминете в изцяло електрически режим докато пътувате в града и се възползвайте от двигателя с вътрешно горене при дълги пътувания.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

508sw_newp_4plg

Открийте новия PEUGEOT 508 SW HYBRID

Открийте семейният автомобил на PEUGEOT в гамата от plug-in хибриди. Съчетавайки спортен стил, премиум комфорт и пространствен интериор, новият PEUGEOT 508 SW HYBRID ще бъде Вашият спътник във всичките Ви пътувания. Насладете се на големя обем на неговия багажник и електрическия режим на шофиране.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

pse_newp_4plg

НОВАТА ЛИНИЯ PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Влезте в ерата на нео-производителността от PEUGEOT.

Покажете своя естетски и иновативен дух зад волана на новия седан 508 или комби 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED и се насладете на усещането за високопроизводителна динамика с ниски емисии на новата ефективна и електрическа продуктова линия, носеща подписа на PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИЯ ХИБРИДЕН АВТОМОБИЛ PEUGEOT

 • Как да заредя своя хибрид?
 • Как работи моя plug-in хибрид?
 • Какви са предимствата спрямо горивния автомобил?
 • Ефикасни ли са хибридите спрямо горивните версии?
 • Как да закупя plug-in хибрид?

Зареждане у дома или на работа

Заредете Вашия plug-in хибрид в дома или на работа.

 • Можете да зареждате автомобила си от стандартен контакт (8А). Необходими са до 7 часа, за достигане на пълно зареждане.
 • Имате възможност да се възползвате от усилен кабел (14 A), с който да заредите автомобила си в рамките на 4 часа.
 • Или можете да се възползвате от Wall Boxi зарядна станция, чрез която да увелчите мощността на зареждане и да спестите време. Със специален кабел и бордно зарядно устройтво 7,4 кВтi, зареждането отнема само 1 час и 45 минути.

  
Вижте повече за зареждането в домашни условия
 

Как работи plug-in хибрида?

Plug-in хибридите на PEUGEOT комбинират предимствата на автомобилите с двигатели с вътрешно горене и на тези с електрически мотор в един автомобил.

Хибридният автомобил разполага с два енергийни източника, двигател и електрически моторi комбинирани с батерия и изход за външно зареждане. Разликата между хибридите и plug-in хибридите е, че при вторите е необходимо да е започнато зареждане, за да се зареди и батерията и да се сдобие с пробег от 59 кмi в електрически режим при нашите модели PEUGEOT в сравнение със само 2 или 3 км при моделите, които не разполагат с plug-in технология.

При хибридните автомобили можете да се възползвате от всички режими на шофиране, хибриден режим и двигателя с вътрешно горене. Можете да адаптирате стила си на шофиране в зависимост от избрания маршрут.

Хибридният режим намалява CO2 емисиите  до 29 г/кмi (WLTP). В изцяло електрически режим, автомобилът излъчва нулеви емисии.

Финансови предимства

В момента електрическите автомобили са по-скъпа покупка от бензиновите и дизеловите версии. Въпреки това, общите разходи за притежание на превозно средство не могат да бъдат обобщени само чрез покупната му цена. Необходимо е да се вземат под внимание разходите за гориво, застраховка и обслужване и да се добавят към цената. Ако вземем предвид всички тези фактори, тогава електрическите автомобили се оказват по-икономични от бензиновите и дизеловите версии.

Средно електрическите превозни средства могат да спестят до 40% потребление на енергия и до 30% разходи за обслужване в сравнение с техните бензинови или дизелови еквиваленти.

Предимствата в ежедневието

Достъп до ограничени зони

Благодарение на изцяло електрическия режим получавате безпроблемен достъп до ограничените зони за автомобили. Възползвайте се от функцията “e-SAVE”, за да спестите електрическа енергияi, която ще Ви бъде от полза по-късно при пътуване.

Изпитайте красиви и силни усещания

Насладете се на пътуването с мигновеното ускорение и въртящ момент на електрическия мотор.

Ефикасни ли са plug-in хибридите спрямо горивните автомобили?

Открийте различно изживяване от шофирането в два свята: електрически и конвенционален. Plug-in хибридите на PEUGEOT разполагат с четири различни режима на шофиранеi за максимално удоволствие.

Възобновяване на енергията по време на спиране или намаляване на скоростта са налични при всички четири режимаi

ELECTRIC: този режим е активен по подразбиране при PEUGEOT plug-in хибридитеi за изцяло електрическо шофиране. Насладете се на всички предимства на електрическия режим в пълна тишина при шофиране, нулеви CO2 емисии за грижа към околната среда.

HYBRID: можете да изберете между електрически или горивен режим в зависимост от Вашия стил на шофиране и вида на маршрута. В този режим позволявате на автомобила да избере най-подходящия режим. Възползвайте се от предимствата на двата вида шофиране, както и от оптималната употреба на енергия.

SPORT: насладете се на максималния въртящ момент възможен при plug-in хибридите. Този режим комбинира мощността на двата източника на енергия, за да се възползва изцяло от възможностите на plug-in технологията. Комбинираната максимална мощност достига 300 к.с. при PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4.

COMFORT: комбинация от режим HYBRID и комфорта на активното окачване.i Активното окачване предоставя по-добро пътно поведение и оптимален комфорт.

PEUGEOT предлага множество решения за финансиране на Вашия електрически автомобил. Необходимо е единствено да изберете този, който отговаря на Вашите изисквания.

Оперативен лизинг

Оперативният лизинг може да Ви помогне да се насладите на предимствата от Вашия хибрид чрез фиксирани месечни вноски. Вие заплащате само за употребата. Основното предимство на този метод на финансиране е че той включва всички съпътстващи експлоатационни разходи (сервизно обслужване, данъци, застраховки и др.).

Лизинг с опция за закупуване

Лизингът с опция за закупуване Ви позволява да се възползвате от хибридния автомобил на база месечни лизингови вноски. Освен тези месечни вноски, разходите Ви за употреба ще бъдат единствените Ви допълнителни разходи. В края на периода на договора, ще получите възможност да придобиете автомобила доплащайки остатъчната стойност.


ПРИЛОЖЕНИЕТО MYPEUGEOT®

/image/33/2/508phev.746332.png

Възползвайте се от персонализирани услуги, синхронизирани с Вашия акаунт, в реално време с безплатното приложение MyPeugeot® i:

 • Следете данните на автомобила си (данни за пътуванията, локация).
 • Получете бърз и лесен достъп до помощ за управление на автомобила.
 • Следете данните за обслужването на автомобила си.