PEUGEOT НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018

Peugeot Paris Motor Show

ВСИЧКИ НОВОСТИ ОТ PEUGEOT

ВЪРХУ ПЛОЩ ОТ 2 000 M²

Щандът на PEUGEOT посреща посетители от 4 до 14 октомври върху площ от повече от 2 000 м² в сърцето на Павилион 1 (щанд C320). Модерният му и изискан дизайн цели да предложи на публиката приятно изживяване около новостите на Марката, които тази година не са никак малко. PEUGEOT представя три световни премиери тази година в Париж. Редом до новия PEUGEOT 508 SW, публиката ще види за пръв път PEUGEOT e-LEGEND Concept, 100% електрически и автономен, истинско въплъщение на оптимистичното и силно желано бъдеще. PEUGEOT представя също новите си Plug-in хибридни бензинови двигатели. PEUGEOT приема уверено енергийната трансформация с убеждението, че тя ще предложи технологии, подчинени на удоволствието от автомобила. 

И още новият PEUGEOT RIFTER, здрав и атлетичен, създаден за ежедневни приключения. Още по-изразителен, PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT е оборудван с 4x4. Марката представя също пълната си SUV гама - SUV PEUGEOT 2008, PEUGEOT 3008 и PEUGEOT 5008 и компактните PEUGEOT 108, PEUGEOT 208 и PEUGEOT 308.

НОВИЯТ PEUGEOT 508 SW – РАЗЧУПВА СТЕРЕОТИПИТЕ

PEUGEOT разкрива своята комби версия на новия PEUGEOT 508 малко преди търговското лансиране на седан версията. Новият PEUGEOT 508 SW пренаписва всички елементи на дизайна в силно конкурентния пазар на комби моделите от сегмент D; той черпи вдъхновение от света на моделите шутинг брейк.

Дизайнът на новия PEUGEOT 508 SW е впечатляващ със снижения спортен силует на модела. Той представлява перфектно съчетание на спортна елегантност и практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

Оборудван с PEUGEOT i-Cockpit® от най-ново поколение и притежаващ малък радиус на завой, автомобилът се справя отлично навсякъде – независимо дали шофирате в града, или по магистрала. Заложена дълбоко в ДНК-то на Марката, отличната ходова част на новия PEUGEOT 508 SW съчетава забележително пътно поведение и перфектен контрол върху движенията на каросерията.

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT - #UnboringTheFuture

PEUGEOT представя вълнуваща визия за бъдещото удоволствие от шофирането чрез своя най-нов концепт, който приема облика на желан и емблематичен автомобил. Използвайки реалистичен и радикално модерен модел (с дължина 4.65м), тази проекция на автомобилното бъдеще подсилва гените и елегантността на наследството на марката PEUGEOT.
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT е технологичен манифест на визията на PEUGEOT за автономен, свързан, персонализиран и 100% електрически автомобил.
Стилът възпроизвежда великия 504 Coupé с лек, атлетичен, елегантен и чувствен силует. Купето е извито в задната част с големи остъклени участъци. Външният вид е отличителен с визуален светлинен подпис с ноктите на лъва.
Четири режима на шофиране са налични – два автономни и два ръчни, изцяло според предпочитанията на водача.
Атомосферата в купето е неповторима, благодарение на озвучаването FOCAL® и 49-инчовия извит екран, на който могат да се гледат филми, медиа файлове или да се показва проекцията на пътя, според избрания режим на действие.
Материалите са топли, комбиниция от кадифе и дърво, в противовес на студените дигитални материали.

НОВИ PEUGEOT PLUG-IN ХИБРИДНИ ДВИГАТЕЛИ

PEUGEOT представя в Париж новите си Plug-in хибридни бензинови двигатели. Те допълват съществуващите двигатели на PEUGEOT 3008 и новите PEUGEOT 508 и 508 SW. Двигателите HYBRID и HYBRID4 (задвижване на четирите колела) ще бъдат интегрирани съответно в новите PEUGEOT 508 и PEUGEOT 3008 и ще бъдат достъпни през второто тримесечие на 2019 г.
Преживяването при шофиране на автомобил PEUGEOT ще бъде усъвършенствано с нови режими на шофиране за по-голямо удоволствие и нови усещания, благодарение на магическия ефект на 100% електрическия режим ZEV, икономичността на режима на задвижване на 4-те колела (HYBRID4), мощността на режима Sport и многофункционалността на режима Hybrid.
Технологията е опростена и интуитивна в служба на пълната свобода: свобода на използване с автомобили, адаптирани към пътни, градски и извънградски маршрути. Свобода на избор между задвижване на 2 или 4 колела, 225 к.с. или 300 к.с., седан, комби или SUV. Свобода на употреба с 4-те режима на шофиране.
Тези два нови двигателя са видимото доказателство за визията на PEUGEOT за неограничена, вълнуваща и още по-икономична мобилност. #Unboring the future.

PEUGEOT 208 WRX

PEUGEOT Sport, показва PEUGEOT 208 WRX на Себастиан Льоб. Инженерите на PEUGEOT SPORT работиха без почивка, за да покажат новата версия на PEUGEOT 208 WRX за Световния рали крос шампионат на FIA 2018. Разработките върху PEUGEOT 208 WRX, с 560 конски сили, я правят още по-мощна и стабилна. Спортният лъвски автомобил е не само по-лек и по-бърз, но и по-лесен за управление, с по-висок въртящ момент. Тримата пилоти от отбора на PEUGEOT Total ще бъдат на щанда на 5-ти октомври, за да се срещнат с феновете на автомобилния спорт.

ПЪЛНА ГАМА РЕШЕНИЯ ЗА МОБИЛНОСТ

PEUGEOT е единственият производител, който предлага цялостно решение за мобилност: велосипеди, скутери, пътнически и лекотоварни автомобили. Тази година посетителите ще открият последните новости от PEUGEOT Cycles и Peugeot Motocycles:

  • PEUGEOT Cycles представя четири нови електрически велосипеди. LEGEND eLC01 е лансиран: ретро, същевременно модерен, предназначен за градска употреба. Три велосипеда Powertube (с интегриранав рамката батерия) са представени пред премиерно : два Trek, eT01 FSи eT01, и шосейният eR02. VTT eM02 Powertube, който вече беше лансиран, също е изложен. Предложения „за последния километър“ допълват представянето : сгъваемото електрическо колело eF01 и електрическата тротинетка e-Kick разработена с MICRO.
  • Peugeot Motocycles революционализира сегмента на компактните GT, разкривайки световната премиера на « Urban GT ». Съчетавайки гъвкава градска употреба и технологична свързаност за ежедневна навигация, той носи ДНК-то на PEUGEOT. Светлинният му подпис е вдъхновен от новия PEUGEOT 508. Този скутер е разработен и произвеждан в завода на Peugeot Motocycles във Франция, и присъства на щандовете на PEUGEOT и Peugeot Motocycles (Зала 3) на Салона.
  • Посетителите ще могат да се възползват и от лаундж зона, в която да открият услугите за свързаност на MYPEUGEOT.

PEUGEOT DESIGN LAB

  • Статуята на ЛЪВА, новият посланик на марката. Тази внушителна скулптура с дължина 12,5 метра и височина 4,8 метра е създадена от дизайнерите на PEUGEOT Design Lab. Тя въплъщава гордостта на PEUGEOT и празнува 160 години от създаването на емблемата му.
  • Екипите на PEUGEOT Design Lab показват 8 осем нови акумулаторни инструменти Peugeot Outillage (циркуляр, ъглошлайф, виброшлайф …). Фигурата на Лъвa, посланик на марката, в настолен размер също е показана, редом до гамата Lifestyle: кожени чанти с логото на новия PEUGEOT 508 и гамата GTi, облекла LEGEND, мелнички за сол и пипер… Пълната гама продукти Lifestyle е на разположение в http://boutique.peugeot.com.