PEUGEOT В ASEAN

1

Производствените мощности на PEUGEOT в Гурун, Малайзия са основна част от пътя към интернационализацията на марката в световен мащаб. Видеото, наречено „Made in ASEAN“ предлага поглед отвътре към съвършенството на производството на SUV моделите 2008, 3008 и 5008. Строителството в ASEAN (Асоциацията на нациите от Югоизточна Азия) е от ключово значение за PEUGEOT в световен мащаб и за успеха му в региона. Видео материал разкрива строгите тестове на SUV автомобилите по различни пътища в региона и екстремните климатични условия, за да се гарантира безкомпромисна надеждност за клиентите на PEUGEOT.

 ВИДЕО-ПРОИЗВОДСТВОТО В ASEAN

Линда ДЖАКСЪН, главен изпълнителен директор на PEUGEOT: „Горди сме да произвеждаме автомобили PEUGEOT с висококачествени стандарти в ASEAN за нашите клиенти в Югоизточна Азия. Съвършенството е основна ценност на марката за PEUGEOT. Стратегията за интернационализация е моят приоритет за марката и клиентите са в центъра на всички наши действия”.

Във видеото на PEUGEOT Made in ASEAN описва подробно практиките за производство, тестване на качеството и издръжливостта в завода Stellantis в Гурун, Малайзия. SUV-овете 2008, 3008 и 5008 преминаха комбинирани 500 000 километрови тестове в Малайзия, през деня или нощта, празни или напълно натоварени, по магистрали, в задръстен градски трафик, при силна жега или тропически влажни условия.

Заводът Гурун е тук, за да посрещне нуждите на продажбите на PEUGEOT в Югоизточна Азия. Произвежданите SUV модели 2008, 3008 и 5008 са с дизайн, идентичен с европейските версии.
В рамките на Индия и Азиатско-тихоокеанския регион Stellantis работи чрез дистрибутори в 18 страни и пазари. В рамките на ASEAN то ва са държавите: Индонезия, Тайланд, Малайзия, Виетнам, Филипините, Камбоджа, Мианмар, Сингапур и Бруней. Други популярни пазари са Тайван, Хонг Конг, Шри Ланка, Източен Тимор, Непал, Бангладеш, Монголия, Нова Каледония и Френска Полинезия.