PEUGEOT на Автомобилен салон 2022

2

PEUGEOT демонстрира своя преход към хибридни и електрически автомобили на Автомобилен салон София 2022. Първият модел на марката с новата емблема - хибридният 308, и комби версията 308 SW ще са основен акцент на марката в рамките на салона. Втората хибридна новост идва в лицето на новия 508 PSE. Освен това посетителите ще могат да видят електрическите модели е-208 и e-2008 SUV, както и обновените 3008 SUV и 5008 SUV.
PEUGEOT проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията, и води посетителите към визията си за бъдещето с хибридни и електрически автомобили и велосипеди.


Общо 7 автомобила ще бъдат изложени на щанда на PEUGEOT в зала 4 на Интер Експо Център от 3 до 12 юни - новите Peugeot 308 и 308 SW в хибридна версия, спортния седан 508 PSE с хибридно задвижване, електрическите е-208, и е-2008 SUV, Peugeot 3008 SUV и 7-местният SUV Peugeot 5008.

Новият PEUGEOT 308 е първият модел с новата емблема на марката и се отличава с дързък и отличителен дизайн. Той се предлага с избор между три двигателя: хибриден, бензинов или дизелов. Новият PEUGEOT 308 съдържа ново, безпрецедентно поколение на PEUGEOT i-Cockpit® с високо разположен, комбиниран инструментален панел и редица системи в помощ на водача от по-високите сегменти. Свръхсвързан благодарение на функцията Mirror Screen и свързаната TomTom® Traffic навигация, новият PEUGEOT 308 съдържа и най-новото поколение от системи в помощ на водача - на най-високото ниво в своя сегмент, с новата система Drive Assist, която проправя пътя към полуавтономното шофиране. Във варианта комби багажното пространство е достатъчно, за да побере всичко, от което имате нужда, за комфортно и безгрижно пътуване.

1

PEUGEOT e-208 предлага компактни размери, забележителен дизайн и стимулиращо удоволствие при шофиране благодарение на 100% електрически мотор с мощност 100 kW (136 к.с.) и 260 Nm въртящ момент (наличен от 0 км/ч) за незабавни реакции.

Peugeot е-2008 се отличава с нови усещания в 100% електрически режим 345 км пробег и лесно шофиране с по-малко вибрации. Бързо ускорение, благодарение на мигновеното предаване на въртящия момент и безшумен двигател са само част от множеството предимства на този SUV. С него ще се наслаждавате на свободата да паркирате в града без ограничения

Спортният седан Peugeot 508 PSE също ще бъде представен на щанда на марката. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 е впечатляващ със снижения спортен силует на модела и вратите без рамки. Той представлява перфектно съчетание на спортна външност, изключителна динамика на бензинов двигател с два електромотора и практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

4

Носител на над 65 международни награди от лансирането си, сега фейслифтът на Peugeot 3008 SUV притежава ново лице, съответстващо на новата визия на марката, спиращ дъха интериорен дизайн и носи още по-въодушевяващо усещане при шофиране. Всичко това е подкрепено от арсенал от системи за помощ при шофиране и икономични двигатели.

Рестилизираният SUV PEUGEOT 5008 се вписва изцяло в концепцията на Peugeot за уникален SUV – модерен и впечатляващ автомобил със 7 пълноценни места и силен вдъхновяващ дизайн, осигуряващ истинско удоволствие от шофирането и иновативно високо технологично оборудване. С големите си колела, високия пътен просвет и широката си следа, той предлага на пътниците всичко от което се нуждаят за комфортно пътуване на дълги разстояния.

Специални условия ще съпътстват покупката на автомобил от моделите PEUGEOT 3008 и 5008 в рамките на Автомобилен салон София. Всеки желаещ да закупи автомобил от двата модела, ще може да го направи с минимални първоначални разходи и допълнителна отстъпка. По време на изложението за 3008 и 5008 гражданската отговорност и каското ще бъдат подарък за първата година, а клиентите ще имат избор от автомобили на склад. На разположение за тестване ще бъдат новият PEUGEOT 308, PEUGEOT e-208, PEUGEOT e-2008 и SUV PEUGEOT 3008.

PEUGEOT е единственият производител, предлагащ глобална мобилност на 2, 3 или 4 колела. Щандът на марката ще представи най-новите иновации на PEUGEOT Cycles и PEUGEOT Motocycles.