/image/94/8/peugeot-5008-2016-180-fr.704948.jpg

С технологията Mirror Screen, функциите и съвместимите приложения на Вашия смартфон са достъпни от сензорния екран на Вашия автомобил PEUGEOT. Вие вече не отделяте поглед от пътя.

Mirror Screen в детайли

Бъдете свързани и шофирайте безопасно

С Mirror Screen сензорният екран на Вашия автомобил извежда на екрана на автомобила приложенията, които са пригодени за използване по време на шофиране. 

Mirror Screen дублира визуализацията на Вашите приложения на сензорния екран. Така приложенията са по-видими, отколкото са на екрана на телефона, а Вие можете да ги управлявате по-безопасно, като използвате гласови команди, или чрез екрана на автомобила.
Така по време на движение лесно можете да набирате гласово телефон, да задавате адрес в навигацията, да стартирате любимата си музика, да диктувате SMS (или да прослушате SMS), без да сваляте очи от пътя. 

В зависимост от операционната система на Вашия телефон, използвайте: за iOS - Apple Car Play;  за Android - Android Auto и Mirror Link.

Използвайте Mirror Screen в пълна безопасност

/image/94/7/apple-carplay-logo-peugeot-small-centre.116578.704947.png

Apple Carplay TM

Ако използвате iPhone, Apple CarPlay™ е интуитивен начин да се обаждате по телефона, да използвате карти, да слушате музика и да проверявате съобщенията си с помощта на гласа или пръстите си.

Без да сваляте поглед от пътя, можете да активирате гласово разпознаване Siri от сензорния екран на автомобила, или с натискане на бутона за гласово управление под волана.

Siri  дава достъп до контактите Ви и позволява да провеждате разговори, да изслушвате или диктувате съобщения без да гледате във Вашия iPhone.

Благодарение на простотата на приложението Maps (Карти), Apple CarPlay Ви дава насоки по време на пътуването, като взима предвид условията на трафика и и съобщава времето на пристигане. Можете също да продиктувате адреса на дестинацията на Siri.

С Apple CarPlay можете да използвате и някои аудио приложения като Spotify и Stitcher, докато шофирате.

/image/94/6/android-auto-logo-peugeot-small.704946.png

Android Auto

Първо изтеглете приложението Android Auto на своя смартфон. Тъй като приложението не е налично за България в Google Play, можете да изтеглите mirror версия, например от  apkmirror.com.

Обаждайте се по телефона, изпращайте или получавайте съобщения, слушайте любимата си музика, без да сваляте ръце от волана. Всъщност цялата работа я върши вашият Гугъл Асистент. Все пак най-ценно за използване в автомобила Ви е приложението Google Maps. Благодарение на информацията за пътната обстановка в реално време, Google maps ще  предложи най-бързия маршрут до Вашата дестинация.

Когато избраният език на телефона Ви, е български, няма да можете да работите гласово с Гугъл асистента, но пък можете да зададете гласово адреса си и Google maps  ще го разпознае  безпогрешно. Ще Ви даде освен адреса, и възможност за набиране на телефонен номер на търсения обект.

Можете да ползвате Google Maps™ и без интернет връзка, ако предварително сте си изтеглили офлайн карта на района, в който пътувате. Тогава, разбира се, информацията за задръстванията няма да е налична, но това е особено ценна опция, когато сте в чужбина.

Моделите на Peugeot, които поддържат  Android Auto може да видите тук.

/image/94/5/mirror-link-logo-peugeot-small.113662.704945.png

MirrorLink ®

MirrorLink® позволява използването на някои приложения за Android от екрана на автомобила чрез интерфейс, предназначен за ползване по време на шофиране. 

Приложенията функционират на смартфона, но се визуализират на сензорния екран на Вашия автомобил, а звукът се възпроизвежда чрез интегрираната аудиосистема на автомобила.

Голям набор от приложения могат да бъдат използвани ежедневно при шофиране в този адаптиран формат.


По-интересните от тях са:
Sygic - автомобилна навигация, платено приложение
Audioteka - библиотека с аудио книги, платено приложение
Spotify - приложение за музика

Пълният списък на възможните приложения вижте тук.

Повече информация за Mirror Screen

Повече информация за  Mirror Screen, можете да намерите на нашата страница за Често задавани въпроси.

  • Телефони, съвместими с Mirror Screen

Apple CarPlay

 iPhone с операционна система iOS 9.0 и по-висока

iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5+
iPhone 5s
iPhone 5SE


iPhone 6
iPhone 6+
iPhone 6s
iPhone 6SE


iPhone 7

Android Auto

Сматфон с операционна система Android 5.0  и по-висока

MirrorLink ®

Телефони с операционна система Android 4.3 и по-висока

  • MirrorLink 1.0

Samsung
Galaxy S3
Galaxy Note 2

Телефони с операционна система Android 5.0 и по-висока

  • MirrorLink 1.1

Samsung
Galaxy Note 4, Galaxy S5,
Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 6,  
Galaxy Alpha, A3 2016, A7, S7 et S7 Edge

HTC
HTC One (M9+),
HTC One (M9),
HTC One (M8),
HTC Eye,
HTC 820.

Sony
Z5 Compact
Z5 Dual
Z5 Premium Dual

  • MirrorLink 1.2

Очаквайте скоро

Открийте e-boutique PEUGEOT