ПРОПУСКАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

КОНФИГУРИРАЙТЕ НОВИЯТ PEUGEOT 508

Интересувате ли се от PEUGEOT 508? Направете следващата крачка с конфигуратора на PEUGEOT: изберете ниво на оборудване, двигател, цвят и тапицерия, и си представете себе си зад волана на Вашия бъдещ забележителен седан или комби!

 

Избрали сте PEUGEOT 508: елегантен и модерен, с внушителен дизайн, технологично усъвършенстван и изискан, този автомобил е създаден за максимално удолволствие от шофирането. Започнете персонализацията като изберете нивото на оборудване: ALLURE, GT или PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

 

PEUGEOT предлага двигатели, съчетаващи производителност и ефективност, които осигуряват динамика и икономичност, допълнени от комфорта на управление с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

 

След като сте избрали нивото на оборудване, минете на следващия етап от конфигуратора като изберете двигателя. След това изберете цвета на Вашия автомобил (Rouge Elixir, Gris Sellenium, Blank Okenite...). И накрая можете да персонализирате интериора на Ваши автомобил, да откриете стандартното оборудване и да изберете опционално допълнителни аксесоари.