PEUGEOT SERVICE ПРЕДСТАВЯ VIDEO CHECK

/image/44/7/image1video-check.653447.jpg

Сервизните центрове от мрежата на Peugeot са въоръжени с нов инструмент, иновативен и печелещ доверие.

С VIDEO CHECK Вие получавате и можете да разгледате на Вашия телефон, таблет или компютър линк към видео с обобщение на необходимите ремонти и интервенции, които е препоръчително да направите. Основната цел на тази нова услуга е премиум контакт с клиента от екипите на сервизните центрове на Peugeot.

Информацията за необходимите ремонти и съответните калкулации, разбира се, можете да получите на мейл или по телефон, ако предпочитате.

КАК РАБОТИ ИНСТРУМЕНТЪТ VIDEO CHECK?

 • Видеозаснемане на автомобила от всички страни : при приемане на автомобила (и/или след преглед в сервиза), Вашият Сервизен консултант осъществява видео, с продължителност 2-3 минути, в което показва и обяснява кои ремонти и интервенции по поддръжката на автомобила са препоръчителни или задължителни  /ако има такива/.
 • Класифициране на препоръчаните ремонти и интервенции :  цвят зелен, оранжев и червен. Това са трите цвята, които се асоциират с препоръчаните ремонти. Те отговарят на наложителността на съответните интервенции. Червеният цвят означава задължителен ремонт, защото е свързан със сигурността или неизвършването му ще доведе до сериозни и по-големи поражения по системите на автомобила.
 • Изпращане на видео и на предварителна калкулация, свързани с препоръчаните ремонти и интервенции : след като е направено видеото и са препоръчани съответните ремонти и интервенции, в съответните цветове, се изпраща линк чрез SMS или по имейл /по предпочитание на клиента/, от където може да се разгледа видеото и направените препоръки и калкулации. От същото място се потвърждават избраните за изпълнение ремонти или съответно се отказват.

Какви са стъпките?

Videocheck5

 1. Приемане и първа обиколка-оглед на автомобила  Клиентът е уведомен за инструмента VIDEO CHECK
 2. Втора обиколка-оглед на автомобила в сервиза - Бригадир, Сервизен консултант или Сервизен инженер определят необходимите ремонти и интервенции
 3. Осъществяване на видео  Бригадир, Сервизен консултант или Сервизен инженер заснемат видео и коментират необходимостта от съответните интервенции, като показват съответните износени елементи или повредени системи
 4. Изпращане на видеоклип плюс калкулация за препоръчаните ремонти  Сервизният консултант прави предварителна калкулация и я изпраща на клиента заедно с видеото /под формата на линк чрез SMS или по имейл/
 5. Получаване на видео и калкулация от клиента посредством изпратения му линк  Клиентът преглежда видеото и се запознава с препоръчаните интервенции, оцветени в зависимост от наложителността за извършване, както и със стойността на съответните ремонти
 6. Телефонно обаждане до клиента – Сервизният консултант се обажда на клиента 20 минути, след като е изпратил линка с видеото и калкулацията
 7. Извършване на ремонтите и интервенциите - ремонтите се реализират след получаване на потвърждение от клиента чрез приложението  VIDEO CHECK, чрез SMS или по имейл

КОНКРЕТНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА VIDEO CHECK ЗА ВАС

 • Всичко е напълно прозрачно : виждате всичко на Вашия смарт телефон, таблет или компютър – износени елементи, повреди по автомобила, системите му и др., изискващи отстраняването им от Вашия механик. С VIDEO CHECK Вие имате цялата необходима информация, за да можете да вземете информирано решение, най-бързо и най-правилно.
 • Повишавате безопасността си : знаете всичко за Вашия автомобил, разбирате всичко за детайлите, свързани с ремонта. Имайки такъв ясен и интуитивен инструмент, Вие повече от всякога контролирате автомобила си във времето, най-вече по отношение на безопасността, за Вас и Вашите пътници.
 • Оптимизирате и поддържате отношенията си с Вашия оторизиран сервиз : повече от услуга, VIDEO CHECK наистина е инструмент за доверие между Вас и Вашия сервиз. Полезността му се мултиплицира по време на посещенията Ви в сервиза, тъй като Вашият механик ще знае, въз основа на изпратените преди това видеоклипове, кои са приоритетните неща за Вас.
 • Вие сте напълно свободни да решавате : всичко Ви се предлага, нищо не Ви се налага. Вие сте единственият, който взема решение за извършване на препоръчаните ремонти: без Ваше съгласие не се предприема никаква работа по Вашия автомобил.

С VIDEO CHECK Вие сте в крак с времето и се възползвате от една истинска VIP услуга.