peugeot_hybrid
peugeot_hybrid
Peugeot Plug-in Hybrid

PEUGEOT представя своите нови Plug-in Hybrid бензинови двигатели.

#UNBORINGTHEFUTURE

Като основен играч в технологичната революция PEUGEOT се впуска в енергийния преход с увереност: технология, която винаги е в полза на автомобилното удоволствие.

Вълнуващото бъдеще е това, в което изборът на силует и начинът на задвижване или управление са ваш избор. С нови територии за превземане и нови предизвикателства, приключението на Марката PEUGEOT продължава! Опит, увереност и емоция във всички наши автомобили.

Подгответе се да откриете нашата визия за автомобила, внедрена в PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT и станала реалност заради новите двигатели PEUGEOT PLUG-IN HYBRID. #UnboringTheFuture

/image/52/6/peugeot-e-legend-1809heme100-small.490526.jpg

НОВИТЕ PEUGEOT PLUG-IN HYBRID ДВИГАТЕЛИ

ИЗПЪЛНЕНИ С ЕНЕРГИЯ!

/image/52/7/peugeot-gamme-phev-1809pb-001.490527.jpg

Новото ни предложение допълва съществуващите двигатели за PEUGEOT 3008 и новия PEUGEOT 508 и 508 SW. Двигателите HYBRID и HYBRID4 (4 задвижващи колела) ще бъдат налични за новия PEUGEOT 508 и PEUGEOT 3008 през втората половина на 2019г.

Управлението на автомобили PEUGEOT е обогатено с нови режми на шофиране, които обновяват удоволствието и усещанията благодарение на магическия ефект на 100% електрически режим ZEV , ефикасността на HYBRID4 (4 задвижващи колела), силата на режим Sports и гъвкавостта на режим Hybrid.

Технологията е интуитивна и създава усещане са абсолютна свобода: свобода на действие, с автомобили адаптирани за  извънградски и  градски пътувания; свобода на избор, с 2 или 4 задвижващи колела,  SW или SUV с 225 к.с. или 300 к.с.; свобода на използване, с 4 режима на шофиране.

Тези два нови двигателя са доказателство за визията на PEUGEOT за неограничена, вълнуваща и все по-ефективна мобилност. #UnboringTheFuture.