АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

PEUGEOT ще представи напълно електрифициран щанд във Варна

PEUGEOT 2008 & 208

PEUGEOT ще представи напълно електрифициран щанд с новите PEUGEOT e-208 и PEUGEOT e-2008 в автомобилно изложение в морската ни столица. Посетителите на PALACE AUTO VARNA ще могат да тестват новия SUV PEUGEOT 2008.

От 28 до 30 август пред Двореца на културата и спорта във Варна ще се състои традиционното за варненци автомобилно изложение. Palace Auto Varna ще се проведе на изложбена площ от над 1500 кв. м. изцяло на въшни площи. Специална тест драйв зона с над 20 тестови автомобила на разположение за желаещите ще бъде обособена пред ДКС. В рамките на изложението PEUGEOT ще покаже изцяло електрическите PEUGEOT е-208 и SUV PEUGEOT e-2008.


PEUGEOT 208 и PEUGEOT 2008: впечатляващ дизайн

Новият PEUGEOT 208 бе избран за Автомобил на годината в Европа за 2020 г. Той въплъщава „свободата на избора“, тъй като от самото си лансиране се предлага с 3 типа двигатели: електрически, бензинов и дизелов. Новият PEUGEOT 208 е с отличителен стил, изчистени линии и спортен вид. Интериорът му включва световна премиера: 3D дигитален инструментален панел. Новото поколение на  PEUGEOT i-Cockpit® включва head-up дисплей, спортен мултифункционален волан и 10-инчов сензорен екран.

Истински SUV, новият PEUGEOT 2008 изненадва с мощен и отличителен стил. Оборудван е с LED дневни светлини, чиито вертикален дизайн носи новата идентичност на Марката. Те правят автомобила лесно разпознаваем. Дръзкият профил веднага улавя погледа с различни триъгълни линии. Задната част на модела съдържа LED светлини, във формата на ноктите на лъва, свързани от черна лента. Свръхтехнологичен, автомобилът използва системи в помощ на водача, проектирани според най-доброто ноу-хау, което PEUGEOT може да предложи.