PEUGEOT С ГАМА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕЛОСИПЕДИ

Peugeot представя гамата си електрически велосипеди за 2017

Е-велосипедите, или електрически велосипеди, на Peugeot са ключова част от гамата на бранда за устойчива мобилност. Практични, икономични и екологични, тези велосипеди са проектирани, като е използван над 130-годишния опит на Peugeot Cycles. Те се разпространяват чрез мрежата на Cycleurope, както и в някои точки на продажба на Peugeot Automobiles. С гама от над 10 модела е-велосипеди Peugeot уверява, че има модел за всеки бюджет и всяка цел. Три от тях са в светлината на прожекторите на щанда на Peugeot по време на Автомобилния салон в Женева за 2017 г.

 

Е-велосипедите на Peugeot - за модерен, оригинален транспорт

 

Е-велосипедите на Peugeot правят мобилността активна, икономична и екологична. В зависимост от модела, от три до пет нива на електрическо регулиране модулират усилията, необходими за въртене на педалите. Някои модели са оборудвани и с функция за подпомагане на ходенето, която улеснява ходенето до и бутането на велосипеда с максимална скорост от 6 км/ч. Използването на електрически велосипед струва около 0,05 евро за 100 км. Литиево-йонните батерии осигуряват пробег от 30 до 145 км**. Батериите се зареждат до 80% за 1-2 часа*.

 

Е-велосипедите на Peugeot използват усъвършенствани технологии. Брандът проектира велосипеди от 1882 г., а гамата електрически велосипеди на Peugeot бе лансирана през 2009 г. Надеждността и качеството на услугите им са тествани от много компании, включително La Poste - пощенската служба на Франция. Е-велосипедите на Peugeot се сглобяват и разпространяват във Франция от Cycleurope.

 

Гама електрически велосипеди на Peugeot за 2017 г. за всеки бюджет и всяка цел

 

Всеки велосипед е именуван спрямо употребата си (градски, хибриден или за всякакъв терен) и нивото си в гамата.

 

Енергия

Употреба

Ниво в гамата

Трансмисия или тип

е = електрически

С = градски

01 = на върха на гамата

Примери за трансмисия D7

= (Shimano) 7 степени NuVinci = постоянно променлива трансмисия

U = градски условия

T = трекинг (многофункционален)

02 = в средата на гамата

M = планински (всякакъв терен)

Примери за тип:

Спорт

s = скорост (45 км/ч)

FB = фет байк (широки гуми)

03 = начално ниво

F = сгъваем

Някои модели вече стават емблематични. С най-продавания eC03 D7 навлизате в света на електрическите велосипеди на Peugeot. eC01 е практичен избор - има версия с автоматична трансмисия. За употреба в градски условия Peugeot Design Lab са разработили AE21, компактен и ергономичен дизайн, както и иновативния eF01 - сгъваем е-велосипед, който може да се сгъне за по-малко от 10 секунди. Като алтернатива на мотопедите са eU01s и eM02s - високоскоростни велосипеди, които достигат до 45 км/ч и са съобразени със законодателството за 50-кубиковите мотопеди.