MIRROR SCREEN

head

Благодарение на технологията Mirror Screen, съвместимите функции и приложенията на телефона ви могат да бъдат управлявани от сензорния екран на вашия автомобил Peugeot, за да шофирате безопасно.

Mirror Screen- бъдете свързани и шофирайте безопасно

С Mirror Screen сензорният екран на вашия автомобил извежда на екрана на автомобила приложенията, които са пригодени за използване по време на шофиране. Така приложенията са по-видими, отколкото са на екрана на телефона, а вие можете да ги управлявате по-безопасно, като използвате гласови команди, или екрана на автомобила.
Така по време на движение лесно можете да набирате гласово телефон, да задавате адрес в навигацият, да стартирате любимата си музика, да диктувате SMS (или на вас ви се чете SMS), без да сваляте очи от пътя. 

В зависимост от  операционната система на вашия телефон, използвайте: за iOS - Apple Car Play;  за Android - Android Auto и Mirror Link.

/image/01/5/apple-carplay-logo-peugeot-small-centre.116578.165015.png

Apple CarPlay ™

Ако използвате iPhone, Apple CarPlay™ е интуитивен начин да се обаждате по телефона, да използвате карти, да слушате музика и да проверявате съобщенията си с помощта на гласа или пръстите си.
Без да сваляте поглед от пътя, можете да активирате гласово разпознаване Siri от сензорния екран на автомобила, или с натискане на бутона за гласово управление под волана.
Siri ви дава достъп до контактите ви и ви позволява да провеждате разговори, да изслушвате или диктувате съобщения без да гледате във вашия iPhone.
Благодарение на простотата на приложението Maps (Карти), Apple CarPlay ви дава насоки по време на пътуването ви, като взима предвид условията на трафика и ви съобщава времето на пристигане. Можете също да продиктувате адреса на дестинацията на Siri.
С Apple CarPlay можете да използвате и някои аудио приложения като Spotify и Stitcher, докато шофирате.

/image/01/4/android-auto-logo-peugeot-small.165014.png

Android Auto

За да използвате Android Auto™, а телефонът ви да е с операционна система Android 5.0 (Lollipop) или по-нова.
Първо изтеглете приложението Android Auto на своя смартфон. Тъй като приложението не е налично за България в Google Play, можете да изтеглите mirror версия, например от  apkmirror.com.

Обаждайте се по телефона, изпращайте или получавайте съобщения, слушайте любимата си музика, без да сваляте ръце от волана. Нека приложението Google Maps™ ви води. Благодарение на функции като гласова навигация, както и на информация за пътната обстановка и посоките на движение по улиците, вие ще достигнете своята дестинация много лесно. Можете да ползвате Google Maps™ и без интернет връзка, ако предварително сте си изтеглили офлайн карта на района, в който пътувате. 

/image/01/3/mirror-link-logo-peugeot-small.113662.165013.png

MirrorLink ®

MirrorLink® позволява използването на някои приложения за Android от екрана на автомобила чрез интерфейс, предназначен за ползване по време на шофиране.
По-интересните от тях са:
Sygic - автомобилна навигация, платено приложение
Audioteka - библиотека с аудио книги, платено приложение
Spotify - приложение за музика
Пълният списък на възможните приложения вижте тук.

Телефони, съвместими с Mirror Screen

Apple CarPlay ™

 iPhone с  iOS 9.0 и по-висока
( iPhone 5 и всички следващи )

Android Auto

Сматфон с операционна система Android 5.0  и по-висока

MirrorLink ®

Телефони с операционна система Android 4.3 и по-висока
Проверете дали вашият телефон е съвместим тук.