Тенис Турнир

new-tennis

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

PEUGEOT играе ключова роля в световния тенис. Марката партнира с Откритото първенство на Франция вече 35 години и е официален превозвач на турнира от 1989 г. Укрепена от миналото, връзката на PEUGEOT с тениса се пренася в настоящето и гледа в бъдещето на спорта.

У нас, за да отбележи тази синергия, за 19 година ще се проведе най-големият любителски турнир за смесени двойки в страната – Тенис турнир PEUGEOT. Запишете се за участие сега в едно неповторимо тенис изживяване. Премерете сили с най-добрите в Тенис турнир PEUGEOT на 18 и 19 май на кортовете на Тенис клуб  "Левски - София ", зад сектор "В" на стадион Васил Левски.

Каним ви да се впуснете в надпреварата за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros в началото на юни 2019 г. Формулата на игра е 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите и финалът се играят в 3 от 5 тайбрека.Тази година променяме регламента - даваме възможност на повторно участие и на предишните победители в турнира, печелили го преди 2014 година, да изживеят отново тенис емоцията и да се включат в съревнованието, но с друг партньор.

Победителите ще летят до Париж, за да гледат мачове от откритото първенсто на Франция. Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат атрактивни предметни награди. Всички останали ще се потопят в тенис емоцията и премерят сили в компанията на колата на годината – новият Peugeot 508.

За повече информация: Стефания Василева, 0888 330 227; 02 892 11 44Нашите партньори