АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Тенис Турнир

new-tennis

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT

Тенис турнир PEUGEOT е най-големият любителски тенис турнир за смесени двойки в страната, който традиционно събира голям брой участници в борбата за голямата награда - три дни в Париж и посещение на мачове от Откритото първенство на Франция  Roland-Garros.

През 2020 година ще бъде проведено 20-тото издание на турнира на кортовете на Тенис клуб "Левски - София" в Борисовата градина.

Поради усложнената обстановка в страната, датите на провеждане все още не са потвърдени. Следете страницата ни за актуална информация.През 2019 г. 58 двойки от цялата страна се включиха в Тенис турнир PEUGEOT и изпълниха кортовете на Тенис клуб „Левски – София“. Двойките бяха разпределени в две сесии – сутрешна и следобедна, и играха 1 сет от 6 гейма без предимство, вместо традиционната за турнира формула 2 от 3 тайбрека.

 Колата на годината – Peugeot 508 в цвят Rouge Ultimate бе неотлъчно на кортовете да подкрепя участниците. Официален превозвач на Roland Garros и платинен партньор на ATP Tour, Peugeot подчертава връзката между марката и тениса.

 Нашите партньори