АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

СКУТЕРИ

Peugeot scooters
Peugeot scooters

Peugeot създава първия си мотор през 1898 г., което го прави най-старият производител на мотоциклети в света.

ДО 15% ОТСТЪПКА ЗА СКУТЕРИ НА СКЛАД

ИЗПЛАЩАНЕ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА

МОДЕЛ ЦЕНА  ПРОМО ЦЕНА ОТ ЛИЗИНГОВА ВНОСКА ОТ
ЛЕВА С ДДС ЛЕВА С ДДС ЛЕВА / МЕСЕЦ
KISBEE 50 CC 3 615 лв. 3 254 лв. от 62 лв.
TWEET 125 CC 4 794 лв. 4 314 лв. от 82 лв.
DJANGO 50 CC 4 873 лв. 4 142 лв. от 78 лв.
DJANGO 125 CC 6 922 лв. 5 884 лв. от 111 лв.
SPEEDFIGHT4 125  CC 5 045 лв. 4 541 лв. от 86 лв.

Скутерите може да закупите от всеки център Peugeot или от нашия онлайн магазин. Цените са валидни за ограничено количество скутери на склад.

ЗАЩО СКУТЕР PEUGEOT

peugeot_scooters

ОПИТ
Скутерите PEUGEOT се отличават, със своето високо качество, благодарение на опита придобит по време на своята 110 годишна история. Приключението с мобилността започва през 1898 г. в завода в Beaulieu, Франш Конте. От първия произведен мотоциклет до най-новите 100% електрически скутери, марката никога не престава да учудва със своята способност за иновации.

ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Въпреки че карането на скутер има големи предимства, шофьорът е постоянно изложен на опасностите на пътя. Ето защо ние никога няма да направим компромис по отношение на безопасността на борда на всеки един от нашите скутери. Иновации, качество и тестване, защото Вашата безопасност е наш приоритет.

РАЗВИТА ДИЛЪРСКА И СЕРВИЗНА МРЕЖА
Когато си купувате скутер PEUGEOT сте спокойни, че може да го обслужвате в най-близкият от 20-тe центъра в цялата страна. Доставката на резервни части е регулярна, за да не Ви се налага да чакате при ремонт.

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ПРИ НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ

Всички мотопеди и мотоциклети PEUGEOT ползват двугодишна производствена гаранция, без ограничение в изминатия пробег. 

ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ФИНАНСИРАНЕ – предлагаме Ви изгоден финансов и оперативен лизинг.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

peugeot_scooters

ДВИЖЕНИЕ
Голямото разнообразие на гамата от Peugeot скутери означава, че всеки потребител може да намери скутера, който най-пълно отговаря на неговите нужди по отношение на практичност, дизайн, безопасност и ефективност.
ЕМОЦИЯ
Peugeot споделя страстта на феновете към моторите и ви кани да изследвате света около вас на скутер и да се насладите на едно уникално и необуздано чувство за свобода.
ДИЗАЙН
Дизайнът на скутерите Peugeot e подкрепен от дългогодишния опит на френския производител. Всеки човек може да намери в нашата гама скутер, който отразява неговата личност.
ВЗИСКАТЕЛНОСТ
Нашият постоянен стремеж към иновации ни направлява в създаването на градската мобилност на бъдещето, докато в същото време се адаптира към настоящите изисквания на пазара.