Peugeot е най-старият производител на мотоциклети в света и през 2018-та празнува 120 години от създаването на първия мотоциклет. Вижте специалните ни оферти по случай годишнината ни.

СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НОВИЯ SPEEDFIGHT

ДО 31 ОКТОМВРИ

МОДЕЛ СТАРА ЦЕНА ПРОМО ЦЕНА  МЕСЕЧНА ВНОСКА  ПВ /30%/
SPEEDFIGHT4 4 101 лв. 3 814 лв. 79 лв. 1 144 лв.
SPEEDFIGHT4 DARKSIDE 4 273 лв. 3 974 лв. 83 лв. 1 192 лв.
SPEEDFIGHT4 R Cup 4 273 лв. 3 974 лв. 83 лв. 1 192 лв.

Лизинговата вноска е изчислена при плаваща лихва 3,99%, период  от 36 месеца, без такси за обслужване на лизинга и без остатъчна стойност. Допълнителни разходи за: Гражданска отговорност, данък МПС и регистрация в КАТ.

Офертата е валидна за скутери на склад. За повече информация и конкретна оферта попитайте дилър.

ЗАЩО СКУТЕР PEUGEOT

peugeot_scooters

ОПИТ
Скутерите Peugeot се отличават, със своето високо качество, благодарение на опита придобит по време на своята 110 годишна история. Приключението с мобилността започва през 1898 г. в завода в Beaulieu, Франш Конте. От първия произведен мотоциклет до най-новите 100% електрически скутери, марката никога не престава да учудва със своята способност за иновации.

ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

Въпреки че карането на скутер има големи предимства, шофьорът е постоянно изложен на опасностите на пътя. Ето защо ние никога няма да направим компромис по отношение на безопасността на борда на всеки един от нашите скутери. Иновации, качество и тестване, защото вашата безопасност е наш приоритет.

РАЗВИТА ДИЛЪРСКА И СЕРВИЗНА МРЕЖА
Когато си купувате скутер Peugeot сте спокойни, че може да го обслужвате в най-близкият от 22-та центъра в цялата страна. Доставката на резервни части е регулярна, за да не ви са налага да чакате при ремонт.

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ПРИ НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ

Всички мотопеди и мотоциклети Peugeot ползват двугодишна производствена гаранция, без ограничение в изминатия пробег. 

ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ФИНАНСИРАНЕ – предлагаме ви изгоден финансов и оперативен лизинг. Вижте повече тук. 

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

peugeot_scooters

ДВИЖЕНИЕ
Голямото разнообразие на гамата от Peugeot скутери означава, че всеки потребител може да намери скутера, който най-пълно отговаря на неговите нужди по отношение на практичност, дизайн, безопасност и ефективност.
ЕМОЦИЯ
Peugeot споделя страстта на феновете към моторите и ви кани да изследвате света около вас на скутер и да се насладите на едно уникално и необуздано чувство за свобода.
ДИЗАЙН
Дизайнът на скутерите Peugeot e подкрепен от дългогодишния опит на френския производител. Всеки човек може да намери в нашата гама скутер, който отразява неговата личност.
ВЗИСКАТЕЛНОСТ
Нашият постоянен стремеж към иновации ни направлява в създаването на градската мобилност на бъдещето, докато в същото време се адаптира към настоящите изисквания на пазара.