/image/66/5/1280x646-3008.74665.png

Стилни без да правят компромис с практичността, гамата SUV кросоувъри на Peugeot предлага най-доброто от двата свята. Те са компактни и същевременно просторни. Здрави, но и луксозни. Приятни и икономични. За скоростно междуградско шофиране или за трудни преходи сред величествената природа, за Вас и Вашето семейство има кросоувър Peugeot. Нашите кросоувъри са здрави и същевременно притежават цялата елегантност, характерна за Peugeot

. Благодарение на голям багажник и просторно купе, модулируемо вътрешно пространство и иновативни отделения за съхранение на вещи, тези кросоувъри Ви осигуряват достатъчно място за децата, куфарите и шезлонгите, когато наближи ваканционният сезон. И двата модела кросоувъри Peugeot 2008 и 3008 се отличават с внушаваща респект издигната позиция за водача, която Ви дава изцяло нова перспектива на пътя отпред.

Макар и компактни по размер, нашите модели SUV кросоувъри включват редица технологии, като камерата за обратно виждане на 3008 и системата Park Assist (Помощ при паркиране) на 2008. Благодарение на усъвършенстваните ни двигателни технологии и системите e-HDi и e-VTi Stop & Start, тези малки кросоувъри осигуряват отлична икономия на гориво при всякакви условия. Разгледайте гамата ни кросоувъри по-долу.