/image/51/8/peugeot-partner-2015-01.7518.jpg

MPV автомобили за ежедневието и за специални случаи
С всеки нов член на семейството Ви автомобилът Ви бързо се пълни със седалки и детски колички, да не говорим за багажа за пътувания извън града. Така че е време да си върнем обратно пространството с многофункционален автомобил Peugeot от нашата MPV гама.

Нашите MPV (multi-purpose vehicles) модели са създадени да улеснят ежедневното пътуване. Предлагайки функционалност и комфорт, тези MPV са идеални за шофиране до училището или парка и за семейни почивки. И не само това, изключителното усещане зад волана, което Ви осигуряват големите и мини MPV модели на Peugeot, гарантира, че достигането до избраното място за еднодневна екскурзия на открито ще е толкова забавно, колкото и самата екскурзия.

Всеки автомобил от MPV гамата ни е проектиран да увеличи максимално пространството чрез гъвкавост. Големият MPV 5008 се възползва от нашето иновативно модулируемо вътрешно пространство, което Ви позволява да сгънете шест от седалките, за да получите конфигурация, отговаряща на начина Ви на живот. Независимо дали ще изберете голям MPV или компактен MPV, Вашият автомобил Peugeot ще презадоволи нуждите на съвременния семеен живот.

А с перли като известния нов компактен MPV 3008 кросоувър сме сигурни, че Вие ще получите същото удоволствие от шофирането на нашите луксозни MPV модели, каквото ще получи и семейството Ви от пътуването в тях.