АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

TRAVELLER ТЕХНОЛОГИЯ

Благодарение на иновативното си оборудване, новият PEUGEOT Traveller ви предоставя емоции в условия на комфорт и сигурност зад волана.

СИГУРНИ И СВЪРЗАНИ ПЪТУВАНИЯ

/image/05/0/peugeot_traveller_galerie-12-2.133050.jpg
/image/05/1/peugeot_traveller_galerie-26-2.133051.jpg

Улеснете вашите пътувания, използвайки новото поколение 3D свързана навигация с гласово разпознаване. Тя включва свързани услуги и информация за трафика в реално време от TomTom Traffic. 7-инчовият екран разполага с технологията Mirror Screen, която ви позволява да използвате приложенията от вашия смартфон, съвместим с Apple CarPlayTM, MirrorLink® или Android Auto*.

*Единствено сертифицираните приложения MirrorLink®, Apple CarPlayTM или Android Auto ще функционират при спиране и в движение, в зависимост от случая. В движение някои от функциите на споменатите приложения ще бъдат недостъпни. Част от съдържанието, което е достъпно безплатно на вашия смартфон, ще изиска закупуване на еквивалентно приложение, сертифицирано от MirrorLink®, Apple CarPlayTM или Android Auto. Функцията Mirror Screen се управлява чрез технологията MirrorLink® за телефоните с Androïd, Blackberry и Windows Phone, съвместими с MirrorLink®, чрез Apple CarPlayTM за телефоните с iOs, и чрез Android Auto за телефоните с Androïd, при наличие на абонамент за интернет с даден оператор. Новите смартфони ще бъдат снабдени и с тези технологии. Повече информация на http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

/image/05/3/peugeot_traveller_galerie-19-2.133053.jpg

Върху сгъваем екран в полезрението на водача head-up системата проектира цветно изображение на цялата информация относно системите в помощ на водача: скорост, препоръки на автопилота или ограничителя на скоростта, времева дистанция между превозните средства.

НОВА ЕФЕКТИВНА МОДУЛНА ПЛАТФОРМА

/image/04/9/peugeot_traveller_galerie-3-2.133049.jpg

Новата база на PEUGEOT Traveller, адаптирана от модулната платформа EMP2, осигурява високо ниво на качество. Възползвайте се от рекордно нисък за сегмента разход, забележително удобство при шофиране и оптимален комфорт за вашите пътници.
Амортисьорите с адаптивни характеристики в зависимост от натоварването осигуряват максимален комфорт, дори с 9 човека на борда и багаж.

СВЕТЛИННА ИДЕНТИФИКАЦИЯ

/image/05/2/peugeot_traveller_galerie-20-2.133052.jpg
/image/05/4/peugeot-travel-2016-205-fr.img.133054.jpg

Със своята нова LED светлинна идентификация и своите ксенонови фарове, вградени в каросерията, новият PEUGEOT Traveller заявява внушително своя стил.