АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ (COVID-19) - ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Запознайте се с модерния стил на пътуване и големите открити пространства с PEUGEOT Traveller. Утвърден дизайн и пътно поведение, отговарящи на експертния опит на PEUGEOT, двигатели BlueHDi Euro 6, луксозна обстановка и комфорт.

3 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ PEUGEOT TRAVELLER

ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ

/image/02/6/peugeot_traveller_galerie-8-2.133026.jpg

ПОВЕЧЕ МОДУЛИРУЕМОСТ И ПОВЕЧЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТ

/image/03/1/peugeot_traveller_galerie-18-2.133031.jpg

НОВ МОДЕЛ В СВЕТА НА КОМБИСПЕЙС

/image/03/2/peugeot_traveller_galerie-20-2.133032.jpg

ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ

/image/02/2/peugeot_traveller_galerie-2-2.133022.jpg

PEUGEOT Traveller е покана да предприемете пътуване за развлечение и на дълги разстояния.
Модерният и елегантен силует загатва просторен интериор, проектиран за лесна употреба.
Елегантен и гостоприемен, този комбиспейс знае как да се наложи. Чрез новата вертикална радиаторна решетка, светлинната LED идентификацияi и ксеноновите фарове,i вградени в каросерията, PEUGEOT Traveller авторитетно заявява своя стил.
Улеснете пътуванията си, използвайки новото поколение свързана 3D навигация с гласово разпознаване. Тя включва свързани услуги и информация за трафика в реално време от TomTom Traffici.

ПОВЕЧЕ МОДУЛИРУЕМОСТ И ПОВЕЧЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТ

/image/02/8/peugeot_traveller_galerie-11-2.133028.jpg
/image/02/5/peugeot_traveller_galerie-6-2.133025.jpg

За да ви придружава ефикасно в ежедневието, PEUGEOT Traveller предлага 3 дължини и ограничена до 1,90 м височина.
Със своето богато оборудване и възможните конфигурации от 5, 7 или 8 места, дори и за версия Compact, PEUGEOT Traveller е удобен и се адаптира лесно към всички ваши нужди.  Освен това, плъзгащите се върху релси седалки ви позволяват да използвате напълно пространството.
Открийте панелите на остъкления покрив, които се затъмняват поотделноi, и се насладете на външната светлина според вашите желания.            
Комбиспейсът PEUGEOT Traveller е предвидил всичко, за да улесни живота ви. Благодарение на иновативната функция за безконтактен достъп на страничните плъзгащи се вратиi, вие отключвате, отваряте и затваряте моторизираните плъзгащи се врати с едно просто движение на крака под задния калник на автомобила. Достатъчно е да носите електронния ключ със себе си.

НОВ МОДЕЛ В СВЕТА НА КОМБИСПЕЙС

/image/02/3/peugeot_traveller_galerie-3-2.133023.jpg
/image/02/4/peugeot_traveller_galerie-4-2.133024.jpg

Новата база на PEUGEOT Traveller, адаптирана от модулната платформа EMP2, му гарантира високо ниво на комфорт, качество и ефикасност. Тази нова платформа осигурява голяма вместимост и незаменим комфорт на пътя, отговарящи на експертния опит на PEUGEOT.

Двигателите BlueHDi от 95 до 180 к.с.i и новата автоматична скоростна кутия EAT6 обещават удовлетворяващо шофиране и едни от най-ниските в сегмента нива на разход и емисии.

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Възникна проблем. Опитайте по-късно. Ако отново не успеете, моля, свържете се с нас.

ОТКРИЙТЕ СЪЩО