ИЗЦЯЛО НОВИЯТ RIFTER - ДИЗАЙН

СИЛА И МАГНЕТИЗЪМ

i

/image/33/1/peugeot-rifter-1802styp033.446331.jpg

БЕЗКОМПРОМИСЕН ДИЗАЙН

Елегантен, солиден, пъргав и мощен, новият PEUGEOT RIFTER е олицетворение на многофункционалност. Със своя къс и висок преден капак и увеличен пътен просвет, той умело въплъщава стиловите характеристики на SUV автомобилите. Предните му фарове с LED светлинна идентификация (LED DRL)i и вертикалната радиаторна решетка подчертават неговия балансиран, компактен и динамичен стил.

/image/31/8/peugeot-rifter-2018-127-fr.446318.jpg

УВЕРЕН ПО ХАРАКТЕР

Със забележителната си стойка и елегантни линии новият PEUGEOT RIFTER няма да остане незабелязан. Сив алуминиев протекторi на предната броня, 17-инчови алуминиеви джанти с ефект „диамант“, рейки, черни протектори на арките на колелата и черни странични лайстни подчертават изключителния стил на новия RIFTER.

/image/31/9/peugeot-rifter-1802styp006.446319.jpg

СИМВОЛЪТ НА ЛЪВА

Много повече от символ. Със своята светлинна идентификация с 3 следи от ноктите на лъва задната част на новия PEUGEOT RIFTER също утвърждава новата визия на марката. Двете плъзгащи се странични врати осигуряват широк достъп до борда.  Супертонираните имi стъкла, отварящи се надолуi, приканват към интериор, който има какво да покаже.

МОДЕРЕН ИНТЕРИОР

/image/32/0/peugeot-rifter-2018-093-fr.446320.jpg

Несравним комфорт. Настанете се зад волана на новия PEUGEOT RIFTER и се възползвайте от удобната позиция на шофиране и висококачествените ергономични седалки, които ще  удовлетворят водачи с всякакви размери. Добавете невероятния звуков комфорт и цялото купе става място, изпълнено със спокойствие.

РЕГУЛИРУЕМИ СЕДАЛКИ И БАГАЖНИК

i

Модел, който се адаптира към вашите нужди. Наличен с 5 или 7 места и в два различни варианта за дължина (Standard и Long), новият PEUGEOT RIFTER е изключително адаптивен. Седалка на пътника отпред, задна седалка, делима в съотношение 2/3-1/3i, или налична като три отделни седалкиiсъс система Magic Flati, благодарение на която могат да се прибират в пода, и трети ред с 2 отделни изваждащи се седалки: вие решавате каква да бъде конфигурацията. Багажникът предлага впечатляващ капацитет между 775 и 3 500 литра и до 4 000 лира за 5-местната версия Long. И накрая, отварящото се задно стъклоi, ниският праг на багажника и равният подi улесняват товаренето и разтоварването.

ПОКРИВ ZENITH®

Повече от източник на светлина, покривът Zenith®i с електрическа щора и LED осветлениеi предлага допълнително място за съхранение в централната арка, панела на покрива и отделението за вещи в предната част, над челното стъкло.

ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Открийте възможностите за съхранение на вещи. Панелите на предните и задните врати, централната конзола, кутия под пода: новият PEUGEOT RIFTER има рекорден капацитетi за съхранение на вещи в своята категория. Повече на брой отделения, по-просторни и достъпни, техният ергономичен дизайн ще побере всички вещи за ежедневно ползване.